Patronaat & Rapa Nui openen zomerpodium ‘RaPatronaat Live’

17 Mei 22
Gehele zomer gratis live-programmering van Patronaat bij Rapa Nui

Dit jaar wordt de samenwerking tussen poppodium Patronaat uit Haarlem en strandtent Rapa Nui in Zandvoort naar een hoger niveau getild onder de noemer “Rapatronaat Live”. De twee organisaties bundelen de krachten en halen vanaf 12 juni elke zondagmiddag gratis muziekprogramma naar het strand. Onder meer Togo All Stars, Starfish, Pat Smith en Lola’s Dice zullen te zien zijn.

Waar veel poppodia in de zomer de deuren sluiten om niet te hoeven concurreren met de overvolle festivalmarkt, kiest Patronaat al jaren voor een andere tactiek: de programmering niet stopzetten, maar juist doorzetten bij de buren, op het strand. De samenwerking met strandtenten is al jaren succesvol en sinds 2019 is ook de samenwerking met Rapa Nui verstevigd. Vorig jaar, toen de lockdown werd opgeheven, stond het bij Rapa Nui vol bij Chef’Special en Typhoon voor twee uitzinnige liveshows.

Dit jaar wordt het programma uitgebreid: niet alleen maar de losse shows met kaartverkoop staan in de agenda (onder meer Ty Segall op 17 augustus en Altin Gün op 18 augustus bij Rapa Nui), maar vanaf zondag 12 juni ook elke zondagmiddag een zomers middagprogramma dat gratis te bezoeken is. Het programma zal een mix bevatten van resident DJ’s, live-acts (in de genres pop, surfrock, reggae, mali blues en singer-songwriters) en special guests. Speciaal voor deze concertreeks wordt een nieuw RaPatronaat podium gebouwd op het strand, waar je niet alleen van de muziek kan genieten maar ook kan relaxen, een drankje kan doen en een heerlijke hap kan eten.

Het programma ziet er zo uit (onder voorbehoud). De zondagmiddagen starten om 15:00 en eindigen rond 22:00. Kijk voor de exacte tijdschema’s en programma’s op www.patronaat.nl en www.rapanui.nl
Voor vragen: info@patronaat.nl

Zondag 12 juni – Openingsweekend met The Koalaz (live) & Patronaat DJ’s
Zondag 19 juni – DJ Guzz + Patronaat DJ’s
Zondag 26 juni – Zwarte Liefde (vinyl DJ’s)
Zondag 3 juli – Amina (live) + Patronaat DJ’s
Zondag 10 juli – Pat Smith (live) + Patronaat DJ’s
Zondag 17 juli – DJ Aiscream (live) + Patronaat DJ’s
Zondag 24 juli – Lola’s Dice (live) + Patronaat DJ’s
Zondag 31 juli – Zwarte Liefde (vinyl DJ’s)
Zondag 7 augustus – DJ Guzz + Patronaat DJ’s
Zondag 14 augustus – Starfish (live) + Patronaat DJ’s
Zondag 21 augustus – Togo All Stars (live) + Patronaat DJ’s
Zondag 28 augustus – Zwarte Liefde (vinyl DJ’s)
Zondag 11 september – Reggae Vibrations
Zondag 18 september – Silver Lake (live) + Patronaat DJ’s