Grote evenementafbeelding: Afgelast: RaPatronaat Live: Silver Lake (live)

Afgelast: RaPatronaat Live: Silver Lake (live)

Gratis livemuziek en DJ's op de zondagmiddag op het strand!
zo 18 sep 2022
Rapa Nui
Deuren: 15:00
Start: 15:00
Met liveshow van de veelbelovende act Silver Lake
Vorig evenement

Update 15/09/2022: Wegens de slechte weersvoorspellingen gaat het concert van Silver Lake bij RaPatronaat Live! op het strand van Zandvoort helaas niet door.

Patronaat & Rapa Nui presenteren: RaPatronaat Live!

Dit jaar bouwt Patronaat een eigen podium op het strand bij strandtent Rapa Nui te Zandvoort! Een lang gekoesterde droom van de organisatie komt daarmee in vervulling. Elke zondagmiddag ben je welkom, voor live-muziek, de beste vinyl DJ’s en collectieven en heerlijk eten en drinken. Entree is volledig gratis! Deuren zijn geopend tussen 15:00 en 22:00.

Op 18 september is de live-act Silver Lake te zien. Even voorstellen: 3voor schrijft “Ergens doet ‘Under The Silver Lake’, de debuutsingle van het Nederlandse duo Silver Lake, wel denken aan de Tranquility Base Hotel & Casino-periode van Arctic Monkeys, een Lynchiaanse wereld met een groots refrein.” Lange tijd luisterden de twee louter naar muziek uit de jaren zestig en zeventig, maar het duo wordt ook geïnspireerd door acts als Lana Del Rey en Last Shadow Puppets. Uiteindelijk was het de film Under The Silver Lake (2018) die het zaadje voor dit project plantte bij bandleden Jesse Koch en Marleen Hoebe. Under The Silver Lake is een vrij onbekende neo-noir-film, maar toen Jesse en Marleen ‘m in de bioscoop zagen, vielen hun monden open. Een absolute aanrader, wegdromen op het strand met Silver Lake’s muziek als soundtrack!

Website Rapa Nui
Let op! Dit concert vindt plaats in Rapa Nui, Boulevard Barnaart 27, Zandvoort. Het podium is buiten en het publieksgedeelte is niet overdekt. Patronaat en Rapa Nui behouden zich het recht zich het concert van tevoren af te lassen indien de weersomstandigheden zeer ongunstig zijn en de artiest niet in staat is op te treden, om zo de veiligheid van publiek, personeel en artiest te waarborgen. 

Tijden (onder voorbehoud):
15:00 DJ Jip
18:30 DJ Eddie
19:30 Silver Lake
20:20 DJ Eddie
22:00 Einde

Dit schema is onder voorbehoud. Sommige acts spelen zelfs twee sets! Blijf op de hoogte van actuele schema’s via onze social media kanalen en de site van Rapa Nui.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →