Foto van de trappen in Stage 2, en zaal te Patronaat.
Foto van Stage 1 tijdens een netwerkevenement, waarbij stoeltjes en tafeltjes in de zaal zijn geplaatst.

Zaalverhuur

Een unieke locatie

Patronaat behoort al jaren tot de top tien podia van Nederland, maar is naast bekroond poppodium ook ideaal geschikt voor bedrijfsfeesten, borrels, workshops, besloten feesten, vergaderingen of bruiloften. Het moderne gebouw met professionele faciliteiten biedt vier unieke locaties die gezamenlijk of afzonderlijk af te huren zijn voor besloten of openbare evenementen tegen aantrekkelijke, op maat gemaakte prijzen. Ook is Patronaat binnen Haarlem een erkende trouwlocatie en zijn we zowel per OV als auto makkelijk te bereiken.
Bewegwijzering in Patronaat.

De zalen

Je bent vrij jouw evenement naar behoeven in te richten, van horeca tot licht & geluid, of dit over te laten aan ons. Van inrichting en techniek tot artiesten en horeca, Patronaat denkt en werkt graag mee.

Onze zalen bieden ruimte aan evenementen van uiteenlopende omvang. Klik hieronder per zaal verder voor omschrijvingen, capaciteit, beeldmateriaal en overige informatie over onze zalen.

Stage 1

Capaciteit: 995
Vloerafmeting: 341 m2
3 barren

Stage 2

Capaciteit: 350
Vloerafmeting: 130 m2
2 barren

Stage 3

Capaciteit: 150
Vloerafmeting: 75 m2
1 bar
We horen graag van je!
Voor meer informatie over mogelijkheden, prijzen en beschikbaarheid (of gewoon een goed gesprek) verzoeken we je contact met ons op te nemen.

Stuur je naam, telefoonnummer en een beknopte omschrijving van je wensen naar verhuur@patronaat.nl of gebruik het formulier hiernaast.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Bellen mag uiteraard ook: 023-5175850
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Studio & Oefenruimtes

Patronaat doet er alles om lokaal talent en (nog niet ontdekte) artiesten te helpen zich te ontplooien en een groter publiek te vinden. Zo bouwden we ons oude Café om tot zogeheten Co-Creatorpodium Stage 3/CLUB3 en creëren we met Slachthuis een broedplaats en ontmoetingsplek voor artiesten uit de regio op het alom bekende Slachthuisterrein.

Slachthuis

Op het slachthuisterrein in Haarlem vind je Slachthuis, het oefenruimtecomplex mede opgezet Patronaat. Hier bieden we ruimte aan jong en oud, groot en klein, om muzikale talenten te ontwikkelen en jouw favoriete instrument te bespelen en beoefenen.

Deze oefenruimtes zijn ingericht met een volledige backline (PA, drums, basversterker en gitaarversterkers) en zijn te huur per tijdblok van drie uur voor slechts € 33,-

Tot snel in Slachthuis!