Stage 1

Stage 1 is de grootste zaal van Patronaat en heeft al menig (inter)nationale artiesten en evenementen gezien. De ruime zaal loopt middels enkele traptreden naar het podium toe waardoor er vanaf elke plek in de zaal duidelijk zicht op het brede podium is. Ook is er een balkon beschikbaar dat zowel via de zaal als het achterliggende trappenhuis toegankelijk is.

Stage 1 beschikt over een ruim podium met moderne en kwalitatieve faciliteiten op het gebied van licht en geluid. De reguliere sta-capaciteit is 995, maar tijdens dance producties hanteren wij een maximum capaciteit van 850.

Er zijn in totaal twee barren aanwezig in Stage 1; één brede bar achterin de zaal en een goed uitgeruste bar op het balkon. De toiletten zijn zowel vanuit de zaal als vanaf het balkon bereikbaar via het aangrenzend trappenhuis.

Afbeelding van optreden van Jungle By Night, genomen van achter de band met zicht op publiek.
capaciteit
995
aantal zitplaatsen
350
podiumgrootte
58.5

Ik wil deze zaal!

Laat je gegevens achter in het formulier hiernaast en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Vertel ons vooral zoveel mogelijk over het evenement dat je in gedachten hebt. Denk hierbij aan je beoogde datum, wat voor een activiteit het is en (indien van toepassing) het verwachte aantal gasten. Zo kunnen we je het best en snelst helpen met het perfecte aanbod!

Boeking

Bel me terug

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.