Grote evenementafbeelding: RaPatronaat Live: Aiscream + Patronaat DJ’s

RaPatronaat Live: Aiscream + Patronaat DJ’s

Gratis livemuziek en DJ's op de zondagmiddag op het strand!
zo 17 jul 2022
Rapa Nui
Deuren: 15:00
Start: 15:00
End: 22:00
Vorig evenement

Patronaat & Rapa Nui presenteren: RaPatronaat Live!

Dit jaar bouwt Patronaat een eigen podium op het strand bij strandtent Rapa Nui te Zandvoort! Een lang gekoesterde droom van de organisatie komt daarmee in vervulling. Elke zondagmiddag ben je welkom, voor live-muziek, de beste vinyl DJ’s en collectieven en heerlijk eten en drinken. Entree is volledig gratis! Deuren zijn geopend tussen 15:00 en 22:00.

Je favoriete nieuwe DJ (en self-made karaoke queen) is Aiscream! Een goede vriendin van Rapa Nui en wat super tof dat ze in haar drukke schema tijd heeft gevonden om de hele middag bij Rapa Nui te komen draaien. Want daar komt haar muziek en stijl écht goed uit de verf, met een warm briesje, zonsondergang en blote voetjes. Aiscream begon in 2001 met draaien op de schoolfeestjes van haar middelbare school. Geïnspireerd door oa 2 Many DJ’s begon ze allerlei stijlen muziek te mixen; pop, r&b, house, funk, electro, disco, hiphop, indie en rock(’n roll)! Ondertussen heeft ze al een aardig lijst van clubs, feesten en festivals waar ze vaak gedraaid heeft. Favorieten zijn Lowlands, The Color Run, Mysteryland, Gay Pride, AIFW, LatinVillage, Woodstock69, Paradiso, Melkweg, Edelwise, Chicago Social Club en Jimmy Woo.

Naast draaien organiseert ze diverse feesten en festivals waaronder XOXO, Bloemetjes Buiten, Halloweener, Bloemetjes aan Zee en host haar eigen The Aiscream Karaoke Show. Aiscream’s stijl is moeilijk te beschrijven door haar brede muzieksmaak; maar ze is een sucker voor classics in de meest uitlopende genres tussen de 75 en 180 BPM. Zo alles komt aan bod; als het maar dansbaar is en het de voetjes van de vloer houdt! Niemand wordt overgeslagen.

Website Rapa Nui
Let op! Dit concert vindt plaats in Rapa Nui, Boulevard Barnaart 27, Zandvoort. Het podium is buiten en het publieksgedeelte is niet overdekt. Patronaat en Rapa Nui behouden zich het recht zich het concert van tevoren af te lassen indien de weersomstandigheden zeer ongunstig zijn en de artiest niet in staat is op te treden, om zo de veiligheid van publiek, personeel en artiest te waarborgen. 

Tijden (onder voorbehoud):
15:00 open
15:00 aanvang DJ’ Patronaat
18:00-22:00 DJ Aiscream
22:00 einde

Dit schema is onder voorbehoud. Sommige acts spelen zelfs twee sets! Blijf op de hoogte van actuele schema’s via onze social media kanalen en de site van Rapa Nui.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →