Grote evenementafbeelding: RaPatronaat Live: Pat Smith (live)

RaPatronaat Live: Pat Smith (live)

Gratis livemuziek en DJ's op de zondagmiddag op het strand!
zo 10 jul 2022
Rapa Nui
Deuren: 15:00
Start: 15:00
End: 22:00
Vorig evenement

Patronaat & Rapa Nui presenteren: RaPatronaat Live!

Dit jaar bouwt Patronaat een eigen podium op het strand bij strandtent Rapa Nui te Zandvoort! Een lang gekoesterde droom van de organisatie komt daarmee in vervulling. Elke zondagmiddag ben je welkom, voor live-muziek, de beste vinyl DJ’s en collectieven en heerlijk eten en drinken. Entree is volledig gratis! Deuren zijn geopend tussen 15:00 en 22:00.

Geen onbekende van Rapa Nui en de surfmuziek-fans uit de regio! Maar mocht je zijn naam nu nog steeds niet kennen: maak kennis met Pat Smith: pro surfer, drum and bass MC en zanger. Met Splendid speelde hij op festivals als Lowlands, Parkpop, Sziget en Fusion. Nu ligt de focus bij zijn solo carrière en die gaat als een speer. Zonnige surfpop, met invloeden uit reggae en dub, dansbaar en vooral heel erg relaxt en laidback. Perfecte tunes voor op het strand!

Website Rapa Nui
Let op! Dit concert vindt plaats in Rapa Nui, Boulevard Barnaart 27, Zandvoort. Het podium is buiten en het publieksgedeelte is niet overdekt. Patronaat en Rapa Nui behouden zich het recht zich het concert van tevoren af te lassen indien de weersomstandigheden zeer ongunstig zijn en de artiest niet in staat is op te treden, om zo de veiligheid van publiek, personeel en artiest te waarborgen. 

Tijden (onder voorbehoud):
15:00 open
15:00 aanvang DJ’s
17:00 aanvang live-act
18:00-22:00 DJ’s
22:00 einde

Dit schema is onder voorbehoud. Sommige acts spelen zelfs twee sets! Blijf op de hoogte van actuele schema’s via onze social media kanalen en de site van Rapa Nui.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →