Grote evenementafbeelding: RaPatronaat Live: Reggae Vibrations

RaPatronaat Live: Reggae Vibrations

Gratis livemuziek en DJ's op de zondagmiddag op het strand!
zo 11 sep 2022
Rapa Nui
Deuren: 15:00
Start: 15:00
End: 22:00
Vorig evenement

Patronaat & Rapa Nui presenteren: RaPatronaat Live!

Dit jaar bouwt Patronaat een eigen podium op het strand bij strandtent Rapa Nui te Zandvoort! Een lang gekoesterde droom van de organisatie komt daarmee in vervulling. Elke zondagmiddag ben je welkom, voor live-muziek, de beste vinyl DJ’s en collectieven en heerlijk eten en drinken. Entree is volledig gratis! Deuren zijn geopend tussen 16:00 en 22:00.

Waarmee beter die heerlijke nazomer in te gaan dan met Reggae Vibrations? Een goed gevulde lijst van de allerbeste reggae, dancehall, en een vleugje afrobeats DJ’s én livemuziek van Roots Creation; ‘een waanzinnige roots reggae band geinspireerd door roots reggae en dub, in the old fashioned way. Met invloeden van onder andere Bob Marley, Black Uhuru, Burning Spear en Midnitr, schrijft de band eigen riddims, conscious lyrics en diepe basslines’. Perfect om op onderuit te zakken, te dansen en te genieten.

Line-up:
Roots Creation (live)
Spitfire (DJ)
Dawn Panty (DJ)
Rowstone (DJ)

Website Rapa Nui
Let op! Dit concert vindt plaats in Rapa Nui, Boulevard Barnaart 27, Zandvoort. Het podium is buiten en het publieksgedeelte is niet overdekt. Patronaat en Rapa Nui behouden zich het recht zich het concert van tevoren af te lassen indien de weersomstandigheden zeer ongunstig zijn en de artiest niet in staat is op te treden, om zo de veiligheid van publiek, personeel en artiest te waarborgen. 

Tijden (onder voorbehoud):
15:00 DJ Spitfire + Dawn Party + Rowstone
19:30 Roots Creation
21:00 DJ Spitfire + Rowstone
22:00 einde

Dit schema is onder voorbehoud. Sommige acts spelen zelfs twee sets! Blijf op de hoogte van actuele schema’s via onze social media kanalen en de site van Rapa Nui.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →