Selectie Rob Acda Award 2022 voor Day en Night edities bekend!

08 December 21
Welke talenten van morgen hebben een plekje weten te bemachtigen in de lokale muziekcompetitie Rob Acda Award?

Welke talenten van morgen hebben een plekje weten te bemachtigen in de lokale muziekcompetitie Rob Acda Award? Op Haarlem105 is zojuist tijdens Sound of Haarlem bekend gemaakt welke twaalf acts zijn geselecteerd voor de voorrondes van de Rob Acda Award “Day”, en ook de zes acts die in de finale staan voor de nachteditie Rob Acda Award “Night”. Patronaat is trots om te zien dat zoveel lokaal talent op de competitie heeft gereageerd; de selectie was dit jaar niet makkelijk met zoveel acts van zeer hoge kwaliteit.

De inschrijvingen zijn beoordeeld door een jury van programmeurs van Patronaat. Afgelopen weken hebben zij luistersessies gedaan om tot een selectie te komen.

Gefeliciteerd aan alle acts! De geselecteerde acts per voorronde, en de finale acts voor de Night editie zijn:

22 januari – voorronde 1:
Three Point Landing
Kendolff
Bonna Nikki
Ellis Day

4 februari – voorronde 2:
Elvira
Fram
The Cruz
Fleebag

11 februari – voorronde 3:
Elliot Boyd
Jacob Dresscher
Liz
Spetterpoep

Night – Finale op 22 januari:
Lowaddictsoundsystem
Phil Meds
KVBA
Nat Francis
Stinz
Retrouve

Kaarten voor de Rob Acda Award voorrondes zijn direct in de voorverkoop verkrijgbaar. Klik verder voor meer info & tickets voor deze voorrondes: 22 januari, 4 februari en 11 februari. De voorrondes vinden plaats van 19:00 tot 23:00. Tickets zijn €8 incl servicekosten. De speelvolgorde wordt op de dag zelf bepaald door loting. De finale van de Day editie vindt plaats op 13 maart. Na 11 februari worden alle finalisten, de runner up en de publiekswinnaar bekend.

Kijk voor meer info over de Rob Acda Award op de pagina van de competitie.