Grote evenementafbeelding: Verplaatst: Rob Acda Award – Voorronde 1 / Day

Verplaatst: Rob Acda Award – Voorronde 1 / Day

Dit evenement is verplaatst naar vrijdag 11 maart 2022. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.
za 22 jan 2022
Stage 2
€ 8,00
Deuren: 19:00
Start: 19:00
Vorig evenement

Dit evenement is verplaatst naar nieuwe datum 8 april 2022. Dit vanwege de onzekerheid rondom de huidige lockdown en de doorgang van evenementen in februari. Kaartkopers krijgen hierover persoonlijk bericht. Je kaarten blijven geldig. We hopen je te zien op de nieuwe datum!

Rob Acda Award 2022 gaat weer van start en dit maal in een nieuw jasje. De Rob Acda Award is een professionele muzikale competitie voor veelbelovende muzikanten uit Haarlem en omstreken. Door deel te nemen aan de competitie krijgen muzikanten de kans om de volgende stap te zetten in hun muzikale carrière. Deelnemers doen podiumervaring op, krijgen feedback van professionals, verwerven bekendheid en gaan potentieel naar huis met een rijk gevuld prijzenpakket. Rob Acda Award heeft vanaf dit jaar een Day en Night editie. In de “Day” versie gaat Rob Acda Award door zo als we hem kennen met voorrondes en een finale.

Het verschil? Rob Acda Award “Day” is voor veelbelovende bands, vindingrijke popmuzikanten, the next big thing op de muziekfestivals, upcoming heavy acts, must-see singer-songwriters, en toekomstige festival-headliners! De “Night” editie verwelkomt de ambassadeurs van de nacht: producers, DJ’s, rappers, spoken word en live-electronica die het beste tot z’n recht komt in het donker, in een volgepakte club of uitzinnige festivalweide! We zijn benieuwd welk talent we dit jaar kunnen verwelkomen.

De selectie is inmiddels gemaakt, de voorrondes gaan plaats vinden op 11 maart, 1 april en 8 april. De finale Day is op 17 april, de finale Night is op 5 maart. Wees welkom! Kaarten voor voorrondes en finale zijn nu in de voorverkoop verkrijgbaar.

Alle deelnemers maken kans op een rijkgevuld prijzenpakket met o.a. een plek op Bevrijdingspop 2022, studiotijd in Slachthuis, repetitie- en opnametijd in Patronaat, coaching sessies en Slachthuis merchandise!

De selectie voor deze voorronde is als volgt!
3 Point Landing
Kendolff
Bonna Nikki
Ellis Day

Afbeelding voor support act: 3 Point Landing

Support

3 Point Landing

Rustig aan doen is geen optie voor de alternatieve rockband uit Alkmaar. Riemen vast.
Afbeelding voor support act: Kendolff

Support

Kendolff

De Haarlemse rockband laat zich door van alles en nog wat inspireren. Probeer ze maar eens in een 'hokje' te stoppen!
Afbeelding voor support act: Bonna Nikki

Support

Bonna Nikki

BONNA NIKKI is het solo project van Samuel Prins. Hij mixt moeiteloos indie en pop met vrolijke afropop geïnspireerde melodieën en ritmes.
Afbeelding voor support act: Ellis Day

Support

Ellis Day

Vanavond ook op het podium te horen, de dreamrock van Ellis Day.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

.. Chef'Special ooit heeft mee gedaan met de Rob Acda Award?

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →