Grote evenementafbeelding: Verplaatst: Rob Acda Award – Voorronde 3 / Day

Verplaatst: Rob Acda Award – Voorronde 3 / Day

Dit evenement is verplaatst naar vrijdag 8 april 2022. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.
vr 11 feb 2022
Stage 2
€ 8,00
Deuren: 19:00
Start: 19:00
Vorig evenement

Dit evenement is verplaatst naar nieuwe datum 8 april 2022. Dit vanwege de onzekerheid rondom de huidige lockdown en de doorgang van evenementen in februari. Kaartkopers krijgen hierover persoonlijk bericht. Je kaarten blijven geldig. We hopen je te zien op de nieuwe datum!

Rob Acda Award 2022 gaat weer van start en dit maal in een nieuw jasje. De Rob Acda Award is een professionele muzikale competitie voor veelbelovende muzikanten uit Haarlem en omstreken. Door deel te nemen aan de competitie krijgen muzikanten de kans om de volgende stap te zetten in hun muzikale carrière. Deelnemers doen podiumervaring op, krijgen feedback van professionals, verwerven bekendheid en gaan potentieel naar huis met een rijk gevuld prijzenpakket. Rob Acda Award heeft vanaf dit jaar een Day en Night editie. In de “Day” versie gaat Rob Acda Award door zo als we hem kennen met voorrondes en een finale.

Het verschil? Rob Acda Award “Day” is voor veelbelovende bands, vindingrijke popmuzikanten, the next big thing op de muziekfestivals, upcoming heavy acts, must-see singer-songwriters, en toekomstige festival-headliners! De “Night” editie verwelkomt de ambassadeurs van de nacht: producers, DJ’s, rappers, spoken word en live-electronica die het beste tot z’n recht komt in het donker, in een volgepakte club of uitzinnige festivalweide! We zijn benieuwd welk talent we dit jaar kunnen verwelkomen.

De selectie is inmiddels gemaakt, de voorrondes gaan plaats vinden op 11 maart, 1 april en 8 april. De finale Day is op 17 april, de finale Night is op 5 maart. Wees welkom! Kaarten voor voorrondes en finale zijn nu in de voorverkoop verkrijgbaar.

Alle deelnemers maken kans op een rijkgevuld prijzenpakket met o.a. een plek op Bevrijdingspop 2022, studiotijd in Slachthuis, repetitie- en opnametijd in Patronaat, coaching sessies en Slachthuis merchandise!

De selectie voor deze voorronde is als volgt:

Elliot Boyd
Jacob Drescher
Liz
Spetterpoep

Afbeelding voor support act: Elliot Boyd

Support

Elliot Boyd

Haarlemse singer-songwriter.
Afbeelding voor support act: Jacob Drescher

Support

Jacob Drescher

Jacob Drescher schrijft moodie indie/bedroom-pop tunes gemixt met blues, soul, lo-fi, jazz en meer.
Afbeelding voor support act: Liz

Support

Liz

Kwetsbare en eerlijke songs door de Haarlemse Liz.
Afbeelding voor support act: Spetterpoep

Support

Spetterpoep

Grindcore uit haarlemtown. niet zo heel goed maar wel gezellig.

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →