Grote evenementafbeelding: Verplaatst: Rob Acda Award – Voorronde 2 / Day

Verplaatst: Rob Acda Award – Voorronde 2 / Day

Dit evenement is verplaatst naar vrijdag 1 april 2022. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.
vr 4 feb 2022
Stage 2
€ 8,00
Deuren: 19:00
Start: 19:00
Vorig evenement

Dit evenement is verplaatst naar nieuwe datum 1 april 2022. Dit vanwege de onzekerheid rondom de huidige lockdown en de doorgang van evenementen in februari. Kaartkopers krijgen hierover persoonlijk bericht. Je kaarten blijven geldig. We hopen je te zien op de nieuwe datum!

Rob Acda Award 2022 gaat weer van start en dit maal in een nieuw jasje. De Rob Acda Award is een professionele muzikale competitie voor veelbelovende muzikanten uit Haarlem en omstreken. Door deel te nemen aan de competitie krijgen muzikanten de kans om de volgende stap te zetten in hun muzikale carrière. Deelnemers doen podiumervaring op, krijgen feedback van professionals, verwerven bekendheid en gaan potentieel naar huis met een rijk gevuld prijzenpakket. Rob Acda Award heeft vanaf dit jaar een Day en Night editie. In de “Day” versie gaat Rob Acda Award door zo als we hem kennen met voorrondes en een finale.

Het verschil? Rob Acda Award “Day” is voor veelbelovende bands, vindingrijke popmuzikanten, the next big thing op de muziekfestivals, upcoming heavy acts, must-see singer-songwriters, en toekomstige festival-headliners! De “Night” editie verwelkomt de ambassadeurs van de nacht: producers, DJ’s, rappers, spoken word en live-electronica die het beste tot z’n recht komt in het donker, in een volgepakte club of uitzinnige festivalweide! We zijn benieuwd welk talent we dit jaar kunnen verwelkomen.

De selectie is inmiddels gemaakt, de voorrondes gaan plaats vinden op 11 maart, 1 april en 8 april. De finale Day is op 17 april, de finale Night is op 5 maart. Wees welkom! Kaarten voor voorrondes en finale zijn nu in de voorverkoop verkrijgbaar.

Alle deelnemers maken kans op een rijkgevuld prijzenpakket met o.a. een plek op Bevrijdingspop 2022, studiotijd in Slachthuis, repetitie- en opnametijd in Patronaat, coaching sessies en Slachthuis merchandise!

De selectie voor deze voorronde is als volgt:

Elvira
Boycry
The Cruz
Fleebag

Afbeelding voor support act: Elvira

Support

Elvira

Elvira produceert, schrijft en zingt.
Afbeelding voor support act: Boycry

Support

Boycry

Met een melodramatische blik op de toekomst maakt dit drietal postpunk die de eenzaamheid van het digitale tijdperk probeert te begrijpen en verwoorden. Wij zijn jou gids naar een toekomst waarin je brein vastzit in de cloud. Waarin je pijn, liefde en haat via een scherm ervaart. Wij zijn je laatste beetje houvast in een toekomst waarin niets echt is. Dit alles met een flinke korrel zout, cynisme, synthesizers en catchy melodieën.
Afbeelding voor support act: The Cruz

Support

The Cruz

Extravagante over de top energie op het podium! Deze band brengt hun rock op de meest unieke manier naar het publiek tijdens live shows. Pas maar op.
Afbeelding voor support act: Fleebag

Support

Fleebag

Indie pop rechtstreeks uit -nergens minder dan- Uitgeest.

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →