Rob Acda Award – Voorronde 2 / Day

Talentenwedstrijd voor regio Haarlem
vr 4 feb 2022
 — 
Stage 2
 — 
€ 8,00
Deuren: 19:00
 — 
Start: 19:30
 — 
End: 23:00

De selectie voor deze voorronde wordt in december bekend. Stay tuned!

Schrijf je nu in!
Via deze pagina kan men zich vanaf 25 oktober inschrijven. De voorrondes vinden plaats op de volgende data: 22 januari, 4 februari en 11 februari.
De Night editie vindt plaats in de nacht van 22 januari; dan zal ook direct de winnaar bekend worden gemaakt. De finale zal plaats vinden in Stage 1 op 13 maart.

Rob Acda Award 2021/2022 gaat weer van start en dit maal in een nieuw jasje. De Rob Acda Award is een professionele muzikale competitie voor veelbelovende muzikanten uit Haarlem en omstreken. Door deel te nemen aan de competitie krijgen muzikanten de kans om de volgende stap te zetten in hun muzikale carrière. Deelnemers doen podiumervaring op, krijgen feedback van professionals, verwerven bekendheid en gaan potentieel naar huis met een rijk gevuld prijzenpakket.

Rob Acda Award Day n Night editie gaat dit jaar van start. In de “Day” versie gaat Rob Acda Award door zo als we hem kennen met voorrondes en een finale.

Rob Acda Award “Day” is voor veelbelovende bands, vindingrijke popmuzikanten, the next big thing op de muziekfestivals, upcoming heavy acts, must-see singer-songwriters, en toekomstige festival-headliners!

Lees hier het reglement van 2022: RAA 2022 Reglement

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →