Grote evenementafbeelding: IC3PEAK

IC3PEAK

Experimentele hiphop en witch house, gecombineerd met invloeden uit genres als metal, rock, en folk
zo 9 jun 2024
Stage 1
Deuren: 19:00
Start: 20:00
Vorig evenement

IC3PEAK, het provocerende elektronische muziekduo uit Moskou, staat bekend om hun blend van experimentele hiphop en witch house, gecombineerd met invloeden uit genres als metal, rock, en folk. Hun kenmerkende geluid, dat soms doet denken aan de experimentele vibes van artiesten als Crystal Castles en Death Grips, wordt versterkt door hun scherpe, satirische teksten die onderdrukking, propaganda, en maatschappelijke thema’s zoals feminisme en de dood aan de kaak stellen. Op zondag 9 juni staan ze in Patronaat. Ben jij erbij?

Naast hun muzikale prestaties, heeft IC3PEAK zich ook ontpopt als activisten voor vrije meningsuiting, waarbij ze de confrontatie met de Russische overheid niet schuwen. Hun tournees hebben hen al langs diverse internationale podia gebracht, waarbij ze zowel hoofden als harten hebben weten te veroveren met hun indrukwekkende live-optredens. Het duo zet hun missie voort om grenzen te verleggen, niet alleen op muzikaal vlak maar ook in hun maatschappelijke betrokkenheid. Hun nieuwste album “До Свидания” (Goodbye) heeft internationaal lof geoogst voor zowel de emotionele diepte als de artistieke innovatie.

Let op: De kaartverkoop loopt niet via Patronaat, maar via de organisator, Ready Events via Ticketmaster en Ticketshop. Vragen over tickets kunnen worden gericht aan support@ticketshop.lv en readysokolovsky@gmail.com. Er worden voor dit evenement VIP tickets verkocht. Met een VIP ticket mag je eerder de zaal in en heb je toegang tot het balkon.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →