Grote evenementafbeelding: Glen Hansard • Caprera

Glen Hansard • Caprera

Ierse folkzanger brengt meest rocky solo-album naar Bloemendaal
di 11 jun 2024
Caprera
€ 49,50
Deuren: 19:00
Start: 20:30

Denk je aan Glen Hansard dan denk je aan muziek maar ook aan film. De muzikant had op 17-jarige leeftijd niet alleen een platencontract maar ook een hoofdrol in de Alan Parker-film ‘The Commitments’. Hansard richtte zich daarna op het oprichten van de band The Frames – die inmiddels ook alweer 20 jaar actief is – en zijn solocarrière waarmee hij onlangs zijn vierde album ‘All That Was East Is West Of Me Now’ uitbracht. Op dinsdag 11 juni presenteren Openluchttheater Caprera en Patronaat Glen Hansard in Caprera, Bloemendaal.

Hansard is een niet te missen liveperformer geworden. Zijn show biedt een gemeenschappelijke ervaring die het publiek vraagt om hem te volgen in een geest van openheid, vindingrijkheid en experimenten. Daarnaast was hij voor een Grammy genomineerd met solo-album ‘Didn’t He Ramble’ en keert hij regelmatig terug naar het witte doek. Wie heeft namelijk niet de prachtige film ‘Once’ gezien waarvoor Hansard en zijn co-star Markéta Irglová een Oscar ontvingen voor het nummer ‘Falling Slowly’.

Extra informatie
Dit concert vindt plaats in Openluchttheater Caprera en heeft vrije plaatskeuze. Adres: Hoge Duin en Daalseweg 2, Bloemendaal. Je ontvangt enkele dagen voor het concert een servicemail met daarin alle belangrijke informatie over je bezoek.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

… Glen Hansard op zijn 13e stopte met school om op straat muziek te maken in Dublin?
… hij ooit covers opnam van Justin Timberlake’s ‘Cry Me A River’ en Britney Spears’ ‘Everytime’?
… hij in 2022 ook met Eddie Vedder van Pearl Jam tourde?
… Glen Hansard tegenwoordig in Helsinki woont met zijn partner en hun zoontje?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →