Douwe Bob + Support

Een muzikale collectie tegenstellingen.
vr 11 okt 2024
Stage 1
€ 34,50
Deuren: 21:00
Start: 20:00

Hoe je Douwe Bob kunt omschrijven? Misschien wel als een collectie tegenstellingen. Niet alleen in zijn persoonlijkheid maar ook in zijn muziek. Na een rootsy Americana plaat heeft ie nu namelijk een echt popalbum uitgebracht. Op vrijdag 11 oktober komt ie live laten horen hoe dat klinkt.

Douwe Bob is veel: lefgozer, cocktailshaker, womanizer, bohemien, romanticus, melancholicus, feestbeest, dichter, rock-’n-roller, charmeur, nachtbraker, schipper, pokeraar, stijlicoon, stadsjongen en natuurmens… en dat allemaal verenigd in één persoon. Niet gek dus dat zijn nieuwste single ‘This World Is Our Home’, gaat over je thuis voelen op deze aarde, bij je vrienden en over geaard zijn in het nu. Gelukkig zijn in deze wereld en met de mensen van wie je houdt.

En mocht je nu even kwijt zijn wie Douwe Bob is of onder een steen te hebben gelegen?
Douwe Bob won in 2012 de eerste editie van De Beste Singer-Songwriter van Nederland, vertegenwoordigde in 2016 Nederland op het Eurovisiesongfestival, werd twee keer onderscheiden met een 3FM Award en drie keer met een Edison. Dit najaar viert hij zijn 10-jarig jubileum en is hij te zien in het TV programma De Beste Zangers. Eind 2023 komt er een nieuwe documentaire uit, de opvolger van de IDFA docu “Whatever Forever” (2013) 10 jaar later..

Vind je leuk als je houdt van: Danny Vera, Ilse DeLange, Goldkimono en mannen die in hun blote kont in ijskoud water springen.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

… Linda Hakeboom de documentaire Whatever Forever: Douwe Bob over Douwe maakte?
… hij ook één seizoen in de jury van The Voice Kids te zien was?
… hij op zesde voor het eerst pianoles had en vanaf zijn veertiende gitaarles volgde?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →