Kom bij de Club!

Patronaat zoekt altijd naar nieuwe gezichten om onze programma's, ideeën, initiatieven en kennis mee uit te wisselen en uit te dragen. Wil je meer betrokken worden bij het programma van Patronaat en spreekt de popcultuur in regio Haarlem je aan? Lees snel verder voor een overzicht van onze clubs.

Wil je Patronaat steunen met een eenmalige donatie? Ook dat is mogelijk. Kies een bedrag naar keuze en maak je donatie over door op de onderstaande button te klikken. We waarderen je steun enorm.

Lees hieronder verder hoe jij kunt bijdragen aan een Haarlemse popcultuur die inspireert en uitdaagt om creatief te zijn.
 • Logo van Patromaatje 2022
 • Patromaatje

  Patromaatje is het lidmaatschap voor de nieuwsgierige, avontuurlijke muziekliefhebber. De programmeurs van Patronaat selecteren speciaal voor jou meer dan vijftig concerten per jaar waar jij naar toe kan, dat is bijna elke week een liveshow! Via een maandelijkse mailing krijg je de actuele selectie toegestuurd. De selectie bestaat uit must-see live-acts uit binnen- en buitenland, met soms natuurlijk een mooie uitsmijter; zo konden Patromaatje-leden voorgaande jaren al naar Grandmaster Flash, Roots of Heaven Festival, Roosbeef en meer. Dompel je onder in alle nieuwe, verrassende en avontuurlijke livemuziek van Patronaat!
 • Koop in de Ticketmaster webshop je Patromaatje lidmaatschap van eenmalig € 30,- incl. servicekosten (maximaal 1 per account)!

  Ga naar www.ticketmaster.nl/patromaatje voor de Patromaatje webshop - hier vindt je alle actuele Patromaatje shows!

  Klik op Zoek Tickets bij de show die je wil gaan zien. Voer vervolgens je unieke lidmaatschap nummer in, te vinden bij "Lidmaatschap" in je Ticketmaster Account!

  Vervolgens kan je een jaar lang per Patromaatje event 1 gratis toegangskaart verzilveren. Bestellen maar!

  Daarna ontvang je jouw e-ticket in je mail en in je account. Die laat je bij de deur scannen, net als een normale concertticket!

  Bij je aankoop word je automatisch ingeschreven voor de maandelijkse Patromaatje mailing voor updates!
 • Patronaat Vriendenclub

  Ben je bestuurder of leidinggevende en zou je zichtbaarder willen zijn in de stad, eens zelf op een podium willen staan en vooral veel concerten bezoeken? Dan is de Patronaat Vrienden Club iets voor jou!

  De Patronaat Vriendenclub is er voor bestuurders en leidinggevenden van zakelijk Haarlem, die (live)muziek en Patronaat een warm hart toe dragen. De Vriendenclub bestaat inmiddels al uit vijftig toegewijde, grote bedrijven en ondernemers. Patronaat doet dienst als clubhuis, waar diners, borrels, liveshows en events worden georganiseerd die exclusief toegankelijk zijn voor de leden. Patronaat heeft een sterke behoefte aan versteviging van de positie en is bovendien nieuwsgierig naar de zakelijke gezichten uit de regio. Als lid word je gezien als ambassadeur van Patronaat en van de popsector in Haarlem!
 • Leidinggevenden en bestuursleden

  Lidmaatschap op persoonlijke titel

  Vermelding op de website in Patronaat

  Korting op zaalhuur in Patronaat (alles tegen kostprijs)

  Ongedwongen sfeer voor liefhebbers van muziek

  Leeftijd 40/45+

  Membercard met toegang tot alle Patronaat shows incl. één introducé

  Gratis gebruik maken van garderobe en kluisjes in Patronaat

  Vier tot zes evenementen per jaar in Patronaat

  Nieuwe contacten en ontmoetingen in inspirerende omgeving

  €1.500,- per jaar, als gift grotendeels aftrekbaar van de inkomstenbelasting wegens ANBI status
 • Afbeelding van een editie van het PVC diner.

Deze partners gingen je al voor!