Kom bij de Club!

Patronaat zoekt altijd naar nieuwe gezichten om onze programma's, ideeën, initiatieven en kennis mee uit te wisselen en uit te dragen. Wil je meer betrokken worden bij het programma van Patronaat en spreekt de popcultuur in regio Haarlem je aan? Zowel concertfreaks als young professionals, bedrijven en particuliere ondernemers kunnen zich aansluiten bij Patronaat. Vergroot je netwerk met Patronaat als centrale plek, laat je inspireren door andere clubleden en draag als ambassadeur bij aan de cultuur in Haarlem. Al meer dan 300 leden van Patromaatje, de Patronaat Vriendenclub en Young Patronaat Business Club gingen je voor!

Wil je Patronaat steunen met een eenmalige donatie? Ook dat is mogelijk. Kies een bedrag naar keuze en maak je donatie over door op de onderstaande button te klikken. Indien je donatie gericht is aan een specifieke afdeling of artiest, vermeld dit dan in de opmerkingen. We waarderen je steun enorm.

Lees hieronder verder hoe jij kunt bijdragen aan een Haarlemse popcultuur die inspireert en uitdaagt om creatief te zijn.
 • Young Patronaat Business Club

  Ben je een ambitieuze, jonge professional met een groot hart voor (live)muziek, op zoek naar creatieve en zakelijke nieuwe contacten in de regio? Dan is de YPBC iets voor jou!

  De YPBC is een exclusief gezelschap van jonge ambitieuze professionals met liefde voor muziek. Zij komen als peers met elkaar in contact in een inspirerende omgeving met muzikale omlijsting in Patronaat. De netwerkclub voor zakelijke en creatieve nieuwe professionals. Naast borrels, concerten en events legt Patronaat ook connecties met sprekers uit het veld en krijgt elke ondernemer mogelijkheden om de onderneming te promoten. Als lid wordt je gezien als ambassadeur van Patronaat en van de popsector in Haarlem.
 • Starters, nieuwe ondernemers, young professionals

  Ongedwongen sfeer voor liefhebbers van muziek

  Leeftijd van 20 - 45

  Member card met toegang tot Patronaat shows (excl. uitverkochte shows)

  Gratis gebruik maken van garderobe en kluisjes in Patronaat

  Vier tot zes evenementen per jaar in Patronaat

  Netwerkmogelijkheden

  Mogelijkheden tot pitchen en promoten van je onderneming

  De YPBC Netwerkborrel op een inspirerende buitenlocatie in Haarlem

  €750,- per jaar, als gift grotendeels aftrekbaar van de inkomstenbelasting wegens ANBI status
 • Patronaat Vriendenclub

  Ben je bestuurder of leidinggevende en zou je zichtbaarder willen zijn in de stad, eens zelf op een podium willen staan en vooral veel concerten bezoeken? Dan is de Patronaat Vrienden Club iets voor jou!

  De Patronaat Vriendenclub is er voor bestuurders en leidinggevenden van zakelijk Haarlem, die (live)muziek en Patronaat een warm hart toe dragen. De Vriendenclub bestaat inmiddels al uit vijftig toegewijde, grote bedrijven en ondernemers. Patronaat doet dienst als clubhuis, waar diners, borrels, liveshows en events worden georganiseerd die exclusief toegankelijk zijn voor de leden. Patronaat heeft een sterke behoefte aan versteviging van de positie en is bovendien nieuwsgierig naar de zakelijke gezichten uit de regio. Als lid word je gezien als ambassadeur van Patronaat en van de popsector in Haarlem!
 • Leidinggevenden en bestuursleden

  Lidmaatschap op persoonlijke titel

  Vermelding op de website in Patronaat

  Korting op zaalhuur in Patronaat (alles tegen kostprijs)

  Ongedwongen sfeer voor liefhebbers van muziek

  Leeftijd 40/45+

  Membercard met toegang tot alle Patronaat shows incl. één introducé

  Gratis gebruik maken van garderobe en kluisjes in Patronaat

  Vier tot zes evenementen per jaar in Patronaat

  Nieuwe contacten en ontmoetingen in inspirerende omgeving

  €1.500,- per jaar, als gift grotendeels aftrekbaar van de inkomstenbelasting wegens ANBI status
 • Patromaatje

  Patromaatje is de concertpas voor de nieuwsgierige, avontuurlijke muziekliefhebber. De programmeurs van Patronaat selecteren speciaal voor jou meer dan vijftig concerten per seizoen waar jij op vertoon van je Patromaatje-pas naar toe kan, dat is bijna elke week een liveshow! Via een maandelijkse mailing krijg je de actuele selectie toegestuurd. De selectie bestaat uit must-see live-acts uit binnen- en buitenland, met soms natuurlijk een mooie uitsmijter; zo konden Patromaatje-leden voorgaande jaren al naar Grandmaster Flash, Roots of Heaven Festival, Roosbeef en meer. Driehonderd pasbezitters gingen je voor! Waar wacht je nog op? Laat je onderdompelen in alle nieuwe, verrassende en avontuurlijke livemuziek van Patronaat!

  Het seizoen '21-'22 voor Patromaatje gaat in oktober 2021 van start. Meer informatie over de verkoop van de passen volgt snel.
 • 25,- euro per seizoen (incl. servicekosten)

  Een unieke Patromaatje-pas voor in je portemonnee, met ontwerp van een aan Patronaat gebonden vormgever

  Een jaar lange bijna elke week toegang tot een liveshow

  Zicht op de persoonlijke selectie en favorieten van de programmeurs zelf

  Als eerste op de hoogte van nieuwe shows door de Patromaatje mailing

  Paar keer per jaar de mogelijkheid een +1 op je pas mee te nemen

  Ook beschikbaar als cadeauverpakking - doe de pas cadeau!

Deze partners gingen je al voor!