Grote evenementafbeelding: Waylon

Waylon

Best of In Wicked Anniversary Tour
zo 6 okt 2024
Stage 1
€ 37,00
Deuren: 19:30
Start: 20:30

Waylon komt dit jaar eindelijk weer met een tour langs bekende poppodia van Nederland om zijn totale muzikale verleden met zijn fans te delen. Zijn grootste hits van alle albums die hij ooit heeft gemaakt, zijn nauwelijks in twee uur te proppen maar dat was hij dus in eerste instantie ook helemaal niet van plan. Onder lichte dwang is dat toch gelukt!

Wie de zanger trouw heeft gevolgd, weet dat als hij eenmaal op het podium staat het heel lastig is om hem ervan af te krijgen. En gelukkig maar want met zoveel talent is dat ook waar hij thuishoort. Zijn eigen ‘snoepwinkel’ tour noemt hij dit, waar hij eindeloos kan kiezen uit alle genres waar hij ooit aan heeft geproefd in zijn lange carrière. Op de vraag wat hem het meest is bijgebleven uit die 15 jaar zegt hij volmondig:” I’m still standing!”

VAN TALENTENJACHT NAAR COACH VAN THE VOICE
Waylon is het levende bewijs van waar het NIET winnen van een talentenjacht allemaal toe kan leiden. Vijftien jaar en acht albums later komt het allemaal samen in de “Wicked Anniversary tour”. Wicked Ways is de titel van zijn eerste album in 2009 en het begin van de zeer succesvolle carrière van 1 van Nederlands beste zangers. Een carrière die begon met het fragment uit Hollands Got Talent waarin de jonge Waylon de juryleden in 2008 tijdens de auditie omver blies met zijn versie van ‘This is a Mens world ‘.

Het leverde hem een platencontract op bij Universal, die hem onderbrengt bij het legendarische Motown platenlabel. Daarmee is Waylon de eerste Nederlander die bij Motown tekent. In augustus 2009 verschijnt daar dan ook zijn eerste album Wicked Ways – met de natuurlijk de gelijknamige single waarmee hij de harten van vele Nederlanders weet te veroveren.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

... hij twee keer meedeed aan het Eurovisiesongfestival?
... hij het refrein inzong van Harry de Hengst, een van de bekendere liedjes van Telekids?
... hij ook heeft opgetreden met zijn idool Waylon Jennings?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →