Alles Is Nu Festival keert terug voor tweede editie!

10 November 22
-
Festival nieuws
Philharmonie Haarlem en Patronaat slaan opnieuw de handen ineen voor hét festival voor Nederlandstalige popmuziek.

Haarlems jongste festival Alles Is Nu keert terug in Philharmonie Haarlem voor een tweede editie met een line-up vol verhalende, vernieuwende Nederlandse popartiesten. Zaterdag 17 december strijkt het festival, ontstaan uit een samenwerking tussen Patronaat en Philharmonie Haarlem, neer in drie zalen van het concertgebouw. 


De succesvolle, eerste editie deed smaken naar meer en daarom slaan Philharmonie Haarlem en Patronaat opnieuw de handen ineen voor een spraakmakend programma aan Nederlandse popartiesten. Of het nu gevestigde of opkomende namen zijn, deze artiesten delen de kracht van verhalende muziek. 

Zo kijken we halsreikend uit naar de jonge hiphopbelofte sor, die hoge ogen gooide met zijn deelname aan tv-programma Maestro. Of wat te denken van Sophie Straat, voorvechter van het moderne levenslied en onverwachte stem van een generatie met het nummer Tweede Kamer.

Daarnaast is Alles Is Nu Festival ook één van de eerste keren om Claude, die momenteel de hitlijsten bestormt met het Stromae-achtige Ladada (Mon Dernier Mot), live te zien.

Verder staan rapper Gotu Jim, Vluchtstrook-zangeres Sigourney K, indie-hiphop artiest NONCHALANGE en meer veelbelovende, jonge artiesten op de line-up die komend podium- en festivalseizoen op veel plekken hun opwachting maken.

De kaartverkoop voor Alles Is Nu Festival is op woensdag 9 november van start gegaan via de website van Philharmonie Haarlem en Patronaat. Er zijn een handvol Early Birds beschikbaar, dus haast je snel naar de ticketkassa en zie als eerste de Nederlandse artiesten van morgen! Benieuwd naar wat er komt? Luister hier naar de speciale Alles Is Nu Spotify-playlist!

Alles Is Nu Festival wordt mede mogelijk gemaakt door Pot Jonker Advocaten.