Tweede editie van Comedy Stop Haarlem in september 2023

29 Maart 23
UNIEKE KANS OM DE COMEDYGROOTHEDEN VAN DE TOEKOMST TE ZIEN

De data voor de tweede editie van het festival Comedy Stop Haarlem in het Patronaat zijn bekend. Op 14, 15 en 16 september 2023 zullen de meest veelbelovende Engelstalige comedians uit heel de wereld laten zien waarom zij de potentie hebben om door te stoten naar de wereldtop. De kaartverkoop voor al de shows start op vrijdag 31 maart om 10:00 uur via Ticketmaster.

Fern Brady, Lily Philips, Urzila Carlson, Finlay Christie, Matt Bragg, Sara Schaefer, Olga Koch, Adam Rowe en Helen Bauer zijn de eerste namen van een verrassend weekend met zinderende shows. Dit met zorg samengestelde programma probeert een divers beeld te geven van de internationale comedyscene: de uiteenlopende comedians variëren van absurd tot maatschappelijk betrokken, en van muzikaal tot lekker grof.

Comedy Stop Haarlem wordt een jaarlijks festival, waar liefhebbers de grootste comedytalenten van de toekomst kunnen ontdekken. Het is geheel gericht op Engelstalige comedy. Op donderdag wordt het fijnproeversfestival geopend met de openingsavond, waar drie comedians onder leiding van een MC in een line-up een set zullen spelen om het publiek alvast kennis te laten maken met hun talenten. Op vrijdag zullen diezelfde drie comedians ieder een volledige show van een uur geven, verdeeld over twee zalen. Zaterdag zijn er vijf andere comedians te zien op het festival, die ieder weer een show van een uur zullen geven.

Voor alle voorstellingen op Comedy Stop Haarlem zijn aparte tickets te koop. Op die manier kan het publiek zelf een ideale route uitstippelen en de artiesten kiezen die ze graag willen zien. Er is geen festivalticket te koop waarmee je al de shows kunt zien. Het Patronaat-programma staat nu op de website.