Grote evenementafbeelding: The Comedy Store – Gala Night

The Comedy Store – Gala Night

Openingsavond van Comedy Stop Festival met Fern Brady, Finlay Christie en Lily Phillips
do 14 sep 2023
Stage 1
€ 22,50
Deuren: 19:30
Start: 20:00
Dit optreden is seated, we hanteren vrije plaatskeuze.
Vorig evenement

In september verandert Haarlem in de comedyhoofdstad van Nederland tijdens Comedy Stop Festival. Een festival dat je de meest opwindende comedians die de wereld te bieden heeft. In verschillende zalen van Patronaat zullen zowel talenten als bekende namen hun opwachting maken. 

Deze donderdagavond wordt het fijnproeversfestival geopend met de openingsavond, gepresenteerd door The Comedy Store. Fern Brady en Finlay Christie presenteren een compacte set waarbij het publiek alvast kennis kan maken met hun talenten. Op vrijdag zullen diezelfde drie comedians ieder een volledige show van een uur geven, verdeeld over twee zalen.

Dit met zorg samengestelde programma probeert een divers beeld te geven van de internationale comedyscene: de uiteenlopende comedians variëren van absurd tot maatschappelijk betrokken, en van muzikaal tot lekker grof.

The Comedy Store heeft een lange weg afgelegd sinds het voor het eerst zijn deuren opende in Londen op 19 mei 1979 in Soho. Nu stevig geworteld in het hart van Piccadilly Circus, is deze speciaal gebouwde locatie de drukste comedyclub van de stad geworden met meer dan 3500 bezoekers per week. In andere woorden, de London Comedy Store is het epicentrum van het Britse comedycircuit.

Comedy Stop Festival wordt gepresenteerd in samenwerking met KINK. 


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Fern Brady

Support

Fern Brady

Fern Brady is een van de meest spraakmakende comedians van de UK en recente Taskmaster-ster. Na haar succes met Power & Chaos show, die als special werd uitgezonden op BBC One, gaat ze nu op tour met haar vijfde soloshow, Autistic Bikini Queen.
Afbeelding voor support act: Finlay Christie

Support

Finlay Christie

Prijswinnende stand-up comedian Finlay Christie, wiens online sketches miljoenen views hebben verzameld op YouTube en TikTok gaat op tour met z'n allereerste show, OK Zoomer. Een indrukwekkende show waarmee hij zich succesvol neerzet als een stem van een generatie.

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →