Grote evenementafbeelding: Zer00s Heroes

Zer00s Heroes

Dit evenement is 18+
za 6 nov 2021
Stage 1
€ 12,50
Deuren: 19:00
End: 00:00
Vorig evenement
Stap in Dio’s Tijdmachine en ga met Zer00’s Heroes ook in 2021 eindelijk weer terug naar de tijd van Hyves, Justin Timberlake en beltegoed!
Zer00’s Heroes neemt je mee naar de beginjaren van het millennium toen alle cool kids een Nokia en MSN hadden, de LOLcats geboren werden en je je telefoon met een zwier kon openklappen. Pop, indie, dance of early urban: de deejays van Zer00’s Heroes draaien alle hits van de jaren nul overdwars aan elkaar tot één dampende dansavond.
We mogen weer! We draaien onze shows op 75% van onze capaciteiten en verzorgen een veilige, comfortabele concertbeleving. Dit concert is toegankelijk met een geldig toegangsbewijs én een coronatoegangsbewijs. We vragen je vriendelijk je ticket in de voorverkoop te kopen zodat we je op de hoogte kunnen houden van bezoekersinformatie, en om teleurstelling aan de deur te voorkomen (wanneer een concert uitverkocht blijkt te zijn). Lees hier onze uitgebreide informatie over het coronatoegangsbewijs. Alle kaartkopers krijgen 48 uur voor het optreden een e-mail met alle informatie over het bezoek in Patronaat. 

Kom in de stemming!

Wist je dat...

3FM DJ Sander Hoogendoorn ook voor Zer00's Heroes heeft gedraaid?

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →