Tijdelijke maatregelen: alles wat je moet weten over je coronatoegangsbewijs en Testen Voor Toegang

15 September 21
Tijdelijke maatregelen: alles wat je moet weten over je corona toegangsbewijs en Testen Voor Toegang

Wat fijn dat we je weer mogen ontvangen in Patronaat, we kijken uit naar je bezoek! We draaien onze concerten tot 1 november op 75% van de capaciteit en gaan niet langer door dan middernacht; hiermee volgen we de maatregelen van het RIVM en de Rijksoverheid. Voor elk programma in Patronaat is naast een geldig toegangsbewijs ook een coronatoegangsbewijs nodig (voor iedereen van 13 jaar en ouder). Ook vragen we je om je identiteitsbewijs bij de deur (rijbewijs, ID kaart of paspoort). Lees hier alles wat je daarvoor moet weten.

Een coronatoegangsbewijs houdt in dat je aan de deur de QR code in de CoronaCheckApp laat zien van één van de drie volgende opties:

– Een negatieve testuitslag van Testen Voor Toegang, maximaal 24 uur oud.
óf
– Een vaccinatiebewijs
óf
– Een herstelbewijs van maximaal 180 dagen oud

Bij de entree vindt ook een gezondheidscheck plaats. Indien er bij de ingang geen geldig coronatoegangsbewijs getoond kan worden, kunnen wij helaas geen toegang tot het concert bieden.

Had je al een kaart vóórdat de maatregelen bekend maken, en voel je je niet prettig bij de nieuwe protocollen, of wil je om een andere reden geen gebruik maken van je kaarten? Omdat de september en oktober concerten in de oorspronkelijke vorm geen Testen voor Toegang event waren, bieden we restitutie aan als je geen gebruik wil maken van je kaarten. Deze vraag je aan via het online klanten formulier van Ticketmaster, of door in te loggen bij Ticketmaster en een verzoek te versturen via je account.

Indien je gebruik maakt van een negatief sneltestbewijs:

Indien je geen vaccinatiebewijs of herstelbewijs hebt, kan je gebruik maken van een gratis sneltest van Testen Voor Toegang. We raden aan zo snel mogelijk online een afspraak te plannen via www.testenvoortoegang.nl zodat je verzekerd bent van een tijdslot. Let op: de uitslag van de test mag maximaal 24 uur oud zijn. Binnen een paar uur na de test ontvang je de uitslag per e-mail, welke je upload in de Corona Check-App. Deze download je gratis in de app store van je telefoon. Samen met je kaartje doet deze uitslag dienst als toegangsbewijs. Let op: wil je geen gebruik maken van de Corona Check-App? Laat dan je uitslagmail op je smartphone of geprint zien bij de ingang in combinatie met je ID-bewijs.

Indien je gebruik maakt van een vaccinatie- of herstelbewijs:

Download de Corona Check-app. Deze kan je gratis downloaden in de app store van je telefoon. Log in met je DigiD om de gegevens op te halen van je vaccinatie- of je herstelbewijs. In de app kan je een QR code aanmaken, die gescand wordt bij de deur. Samen met je kaartje doet deze uitslag dienst als toegangsbewijs. Heb je vragen? Kijk dan op www.testenvoortoegang.nl voor alle informatie.

Let op: er is geen toegang mogelijk wanneer:

• Je negatieve test ouder is dan 24 uur.

• Je een positieve testuitslag hebt.

• Je QR code ongeldig is. We scannen alléén rechtstreeks vanuit de app – dit is een animatie en QR code die wordt ververst. We scannen geen afbeeldingen, screenshots of gifjes.

• Je QR code een internationale code is – zet dus voorafgaand aan je bezoek je Corona Check-App op “Ik ben in Nederland”.

• Je ID niet overeenkomt met de gegevens in je Corona Check-App.

• Je telefoon een gebarsten of kapot scherm heeft, dan is scannen niet mogelijk. Controleer thuis of de QR code in z’n geheel zichtbaar is.

Help ons om de inloop van dit concert soepel te laten verlopen. Dit kan door de volgende stappen:

• Zet voor je vertrek in de Corona Check-App de variant “Ik ben in Nederland” aan.

• Zorg dat je de laatste update van de app hebt. Check thuis in je app store of er nog een update open staat.

• Neem bij een gebarsten of gebroken scherm een geprinte QR code en je ID bewijs mee.

• Laad de QR code vóór je vertrek in de app, zodat dit niet nog aan de deur hoeft.

• Zet de nachtstand of blauwfilter uit, en de helderheid hoog.

• Neem een mondkapje mee voor in de rij. Deze mag uiteraard af zodra de toegangsbewijzen akkoord zijn.

• Neem je identiteitsbewijs mee.

• Er is 4G nodig voor de app, we hebben geen werkende wifi buiten het pand. Houd hier rekening mee.

• Zorg tenslotte dat je aan de deur niet te veel apps open hebt staan, anders kan de Corona Check-App vast lopen.

Voor overige vragen mag je altijd contact opnemen met info@patronaat.nl – wel raden we aan eerst te kijken of je vraag niet al wordt behandeld bij de FAQ van Testen Voor Toegang.

Ondanks dat er nog geen einddatum is genoemd, hopen we natuurlijk snel weer voor 100% open te kunnen. Heb je nog meer vragen? Dan kan je ons bereiken op info@patronaat.nl