Grote evenementafbeelding: Yorick van Norden (seated show)

Yorick van Norden (seated show)

Dit concert gaat door in seated setting
za 27 nov 2021
Stage 1
€ 19,00
Deuren: 19:30
Start: 20:00
Vorig evenement

Het concert van Yorick van Norden is verplaatst naar Stage 1 en zal plaatsvinden in seated setting. We kijken er naar uit! Lees onderaan alle info over je corona-toegangsbewijs.

Het was de bedoeling dat Yorick van Norden zijn derde album zou opnemen in de legendarische Abbey Road Studios in Londen. Waarvoor hij het benodigde bedrag via een crowdfunding bij elkaar had opgehaald. Maar zoals bij alles gooide ook voor dit plan de coronapandemie roet in het eten. Daarnaast speelde er ook in zijn persoonlijke leven veel waardoor het voor hem een bewogen periode was. Dat alles heeft zijn weerslag op wat uiteindelijk zijn derde solo album is geworden: ‘Playing By Ear’. Een Engelse term die slaat op twee zaken. Enerzijds letterlijk: ‘muziek maken op gehoor, improviseren.’ Anderzijds figuurlijk: ‘meebuigen met het leven zoals het komt en je plannen aanpassen.’ Als het ware dezelfde strekking als John Lennon’s citaat “Life is what happens to you, while you’re busy making other plans.”

Ook live zal het er anders aan toe gaan. Met een zeskoppige band zal Yorick aantreden in een show met veel aandacht voor de rijke arrangementen. In plaats van steeds wisselende setlists per avond, is het meer een voorstelling waarvoor ze hebben samengewerkt met een regisseur. Desalniettemin, verwacht geen theatershows. Het blijven clubshows. Er mag gerockt worden en daarmee is de toon gezet.

Tijdschema
19:30 Deuren open
20:00 • 20:30 Judy Blank
20:45 • 22:00 Yorick van Norden
22:3o Einde

Extra informatie
Dit concert is toegankelijk met een geldig toegangsbewijs én een coronatoegangsbewijs. We vragen je vriendelijk je ticket in de voorverkoop te kopen zodat we je op de hoogte kunnen houden van bezoekersinformatie, en om teleurstelling aan de deur te voorkomen (wanneer een concert uitverkocht blijkt te zijn). Lees hier onze uitgebreide informatie over het coronatoegangsbewijs. Alle kaartkopers krijgen 48 uur voor het optreden een e-mail met alle informatie over het bezoek in Patronaat.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Judy Blank

Support

Judy Blank

Als Judy Blank je zou vertellen dat ze uit een of andere zonnige stad in Californië zou komen, zou je haar op d'r blauwe ogen geloven. Maar ze komt gewoon uit Utrecht, al ligt ze goed op koers om de wereld te veroveren met haar frisse liedjes en een flinke dosis zelfspot.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Yorick van Norden is een echte mug! (Lees: Haarlemmer)
Van Norden's eerste band heette The Hype en werd in 2004 opgericht.
Yorick's tweede album 'The Jester' werd genomineerd voor de Edison Popprijs 2019.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →