Grote evenementafbeelding: Afgelast: Vunzige Deuntjes

Afgelast: Vunzige Deuntjes

Dit evenement is helaas afgelast, er komt geen vervangende datum. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.
Dit evenement is 18+
vr 17 dec 2021
Stage 1
Deuren: 19:00
Start: 19:00
End: 00:00
Vorig evenement

Helaas kan dit evenement vanwege de huidige coronamaatregelen niet doorgaan en is daarom definitief afgelast. Er komt helaas geen vervangende datum. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht waarin precies staat uitgelegd wat te doen om het aankoopbedrag terug te krijgen. We vinden het vanzelfsprekend ontzettend jammer, maar hopen jullie wel snel weer te mogen ontvangen in Patronaat!

Guess who’s back? Op 17 december Vunzige Deuntjes terug in hun geliefde Haarlem voor een schuifel-sessie. Dat betekent een klassieke avond schuren langs de randjes, vunzigheid druipend van de muren, en dat alles op de fijnste hiphop, R&B en dancehall-deuntjes. Zien we jullie dan? We beginnen volgens de richtlijnen wat vroeger dan je van ons gewend bent! We starten 19.00 u en knallen door tot 00.00 u. Iets eerder je bed in dan voorheen!

LINE-UP
t.b.a.

Vroege Vogel Ticket: €10,50
Regulier Ticket: €13,50
Late Ticket: € 17,50

Leeftijd: 18+

Voor deze avond is een corona-toegangsbewijs verplicht. Dit is een vaccinatiebewijs, herstelbewijs óf een negatief sneltestresultaat van Testen voor Toegang, niet ouder dan 24 uur. Daarmee vervalt de anderhalve meter afstandsregel. Maak je afspraak op de site van Testen voor Toegang. We houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en alle kaartkopers krijgen bericht over de dan geldende Corona-maatregelen.

Kijk voor meer informatie in onze uitgebreide Corona FAQ.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

.. Vunzige Deuntjes ook hun eigen muzieklabel heeft?

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →