Voice of Baceprot + Neroth (middagshow)

Dit concert gaat door op een vroeger tijdstip, in seated setting
zo 28 nov 2021
Stage 1
€ 19,00
Deuren: 14:30
Start: 15:00
Vorig evenement

Update: n.a.v. de persconferentie van 26 november hebben we besloten dit concert door te laten gaan op nieuwe tijden in de middag. De nieuwe tijden zijn:

14:30 open
15:00 Neroth
16:00 Voice of Baceprot
Om 17:00 sluit Patronaat

Let op het volgende bij je bezoek in Patronaat:
– Houd 1,5 meter afstand van de andere bezoekers
– Blijf zoveel mogelijk op je stoel zitten
– Houd je mondkapje op, tot je op je zitplaats zit
– Laat bij de entree je coronatoegansgbewijs scannen
– Houd rekening met elkaar, stay safe!

Voice of Baceprot is een Indonesische groove metalband, die met metalmuziek gevestigde stereotypes omverwerpt. Begonnen als klasgenoten op de middelbare school, valt het trio begin 2015 op dankzij een Rage Against The Machine cover op YouTube. Sindsdien gaat het snel met de drie meiden en weten ze niet alleen tot lokale bekenden uit te groeien op Java, maar trekken ze ook de aandacht van vooraanstaande rock- en metalmuzikanten wereldwijd.

Naast covers brengen ze met ‘School Revolution’ de allereerste eigen single uit, een track waarin ze de frustratie van het schoolsysteem dat ze tegenwerkt van zich afspelen. Nu komt Voice Of Baceprot voor het eerst naar Europa en spelen ze bovendien de allereerste show buiten het thuisland op Haarlemse bodem. Een tour voorafgegaan door de nieuwe track ‘God, Allow Me (Please) To Play Music’. Een krachtige reactie op alle intolerante reacties en stigmatisering on- en offline die groep heeft ontvangen sinds ze op het wereldwijde toneel verschenen. Dit wordt sowieso een memorabele show!

Extra informatie
Conform de aangescherpte maatregelen waarbij een zitplaats verplicht is, wordt dit een seated show. Dit concert is toegankelijk met een geldig toegangsbewijs én een coronatoegangsbewijs. We vragen je vriendelijk je ticket in de voorverkoop te kopen zodat we je op de hoogte kunnen houden van bezoekersinformatie, en om teleurstelling aan de deur te voorkomen (wanneer een concert uitverkocht blijkt te zijn). Lees hier onze uitgebreide informatie over het coronatoegangsbewijs. Alle kaartkopers krijgen 48 uur voor het optreden een e-mail met alle informatie over het bezoek in Patronaat. We kijken er naar uit om jullie binnen de mogelijkheden te voorzien van een mooie concertbeleving!


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Neroth

Support

Neroth

Black metal band Neroth is een van de nieuwste exponenten van de Metal Factory in Eindhoven. Het collectief wordt gekenmerkt door een unieke sound van uitgesponnen black metal riffs met epische, klassieke vocalen.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Voice of Bracepot komende zomer op Wacken Open Air speelt!
Voice of Baceproth's populariteit steeg enorm toen Tom Morello hen complimenteerde om hun cover van 'Killing in the Name Of'.
Dit is de eerste show van Voice of Baceproth in Europa!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →