Grote evenementafbeelding: Verplaatst: Ultimate Eagles

Verplaatst: Ultimate Eagles

Dit evenement is verplaatst naar woensdag 9 november 2022. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht
wo 8 dec 2021
Stage 2
€ 28,50
Deuren: 19:30
Start: 19:30
Vorig evenement

Helaas kan dit evenement vanwege de huidige coronamaatregelen niet doorgaan is daarom verplaatst naar 9 november 2022. Gekochte kaarten blijven uiteraard geldig, alle kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht van Patronaat. We hopen jullie te zien op 9 november 2022!

(Dit is het eerder verplaatste concert van 2 december 2020)

Er zijn weinig bands in de wereld die de muziek van de legendarische Amerikaanse countryrockgroep Eagles zo goed en precies kunnen vertolken als The Ultimate Eagles. BBC radio 2 DJ Chris Evans noemt ze niet voor niets “The Greatest Eagles Show in the World”. The Ultimate Eagles komen naar Patronaat met hun ‘History Tour’ waarmee ze alle klassiekers zullen spelen, maar ook nummers van hun eigen succesvolle ‘Bare Bones Unplugged’ album.

Het publiek ontvangt een ware Eagles experience, gespeeld door topmuzikanten die eerder al het podium deelden met artiesten en bands als Queen, Iron maiden, Status Quo, Journey, Van MOrrison, the Royal Philharmonic Orchestra, Stevie Wonder, Paul McCartney, Ringo Starr, Cliff Richard, Joh Legend en natuurlijk: de echte Eagles.

Tijdschema
19:30 Deuren open
20:30 • 22:00 The Ultimate Eagles
22:30 Einde

Extra informatie
Dit concert is toegankelijk met een geldig toegangsbewijs én een coronatoegangsbewijs. We vragen je vriendelijk je ticket in de voorverkoop te kopen zodat we je op de hoogte kunnen houden van bezoekersinformatie, en om teleurstelling aan de deur te voorkomen (wanneer een concert uitverkocht blijkt te zijn). Lees hier onze uitgebreide informatie over het coronatoegangsbewijs. Alle kaartkopers krijgen 48 uur voor het optreden een e-mail met alle informatie over het bezoek in Patronaat.


Bezoek de website

Wist je dat...

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →