Grote evenementafbeelding: Popkoor Haarlem Middagconcert (seated show)

Popkoor Haarlem Middagconcert (seated show)

Haarlems Popkoor onder leiding van Boris Kothuis
zo 6 feb 2022
Stage 1
Deuren: 14:00
Start: 14:30
Vorig evenement

Goed nieuws! Dit concert in Stage 1 kan doorgaan in seated setting. Bezoekers krijgen een vaste zitplaats. We vragen je vriendelijk een mondkapje te dragen indien je nog niet op je stoel zit. Lees hier alles over coronatoegangsbewijzen, eindtijden en andere maatregelen. Het Middagconcert is gratis toegankelijk, en vol is vol. Er is plek voor 150 bezoekers.

Elk jaar komt het Haarlemse Popkoor naar Patronaat om te werken aan een zinderende, spannende uitvoering in februari! Elk jaar wordt er ook een bepaald thema gekozen waar de nummers van het repertoire binnen vallen, maar verwacht sowieso fijne meezingers, klassiekers en een aanstekelijk, energiek repertoire.

Het zal niemand verbazen dat het aankomende Popkoor Haarlem seizoen de naam “Revival” draagt. Na een afwezigheid van bijna twee jaar hoopt het Popkoor dit jaar weer te vlammen, met songs over hoop en doorzettingsvermogen. Een heerlijke vijver om uit te vissen waarbij meesterwerkjes van o.a. Simon & Garfunkel, Gregory Porter, 10 CC, Prima Scream, The Beatles en Peter Frampton de revue zullen passeren.

Toetsenist en zanger Boris Tames Kothuis (The Pilgrims, Joia) heeft al ruim tien jaar het Popkoor Haarlem onder zijn hoede. De 15-weekse cursus wordt afgesloten met een spetterend optreden in het Patronaat. Normaal gesproken onder begeleiding van een professionele band, maar door de beperkte mogelijkheden voor repetities in januari en februari, gaan we back to basic: piano en zang!

We nodigen vrienden, familie, nieuwsgierige bezoekers, amateurzangers- en zangeressen uit om deze middag naar de uitvoering te komen en ons koor aan te moedigen. En zing gerust een stukje mee! De entree is dit jaar gratis.

 

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →