Grote evenementafbeelding: Tribute To The 90’s ft. Rudeboy & Green Lizard

Tribute To The 90’s ft. Rudeboy & Green Lizard

za 25 sep 2021
€ 19,00
Deuren: 19:00
Start: 19:30
End: 22:30
Vorig evenement

Dit is de verplaatste show van zaterdag 21 maart 2020.

Het concert van Rudeboy en Green Lizard op zaterdag 21 maart is uitgesteld, en zal nu plaatsvinden op zaterdag 25 september 2021. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum.

We mogen weer! We draaien onze shows tot 1 november 2021 op 75% van onze capaciteiten en verzorgen een veilige, comfortabele concertbeleving. Dit concert is toegankelijk met een geldig toegangsbewijs én een coronatoegangsbewijs. We vragen je vriendelijk je ticket in de voorverkoop te kopen zodat we je op de hoogte kunnen houden van bezoekersinformatie, en om teleurstelling aan de deur te voorkomen (wanneer een concert uitverkocht blijkt te zijn). Lees hier onze uitgebreide informatie over het coronatoegangsbewijs. Alle kaartkopers krijgen 48 uur voor het optreden een e-mail met alle informatie over het bezoek in Patronaat. Wil je op basis van de nieuwe maatregelen geen gebruik meer maken van je concertkaart? Mail dan info@patronaat.nl met je ticket in de bijlage, en je verzoek voor restitutie.

Na vier succesvolle club en twee festival tours in Nederland wordt de Tribute to the Nineties ft. Rudeboy & Green Lizard verlengd met een nieuwe set nummers van o.a. Urban Dance Squad, Nirvana, Smashing Pumpkins, Foo Fighters, Beastie Boys en Alice In Chains. De Urban Dance Squad nummers worden uitgevoerd door de Silver Surfering Rudeboy, juist de originele zanger van deze legendarische band. Verwacht een set met alleen maar krakers. Samen met Matthias van Beek (o.a. Tales That Are Not Supposed To Be Heard By People aka Tales /Kitchenette) heeft deze samenwerking twee uitstekende frontmannen. Kortom deze goedlopende samenwerking wordt naar een nog hoger niveau getild. The nineties are back!

Support

Mikki Wood

Mikki Wood is een driekoppige punk/garage band uit Amsterdam. De jongens produceren hun muziek met een grote liefde voor de DIY ethiek, beïnvloed door bands als Beatsteaks / Iron Chic / The Clash. In 2019 verscheen de 7-inch single 'A Johnny is A-Comin'. 2021 is het jaar waarin de debuutplaat van de garagerockers zal verschijnen.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Verwacht Nirvana, Smashing Pumpkins en meer classics!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →