Uitgesteld: The Resurrection

Stuwend als techno, deze elektronische liveband is niet om stil op te staan.
za 13 nov 2021
Stage 3
€ 12,50
Deuren: 20:00
Start: 20:00
Vorig evenement

The Resurrection op 13 november is helaas uitgesteld. Dit concert kan vanwege de nieuwe maatregelen helaas niet door gaan. Patronaat en The Resurrection zijn druk bezig om een vervangende datum te vinden. Alle kaartkopers krijgen hierover spoedig bericht. Indien je niet kunt komen op de nieuwe datum, is het mogelijk restitutie aan te vragen. Hierover krijg je ook per mail bericht van Patronaat.

De ‘body music’ van The Resurrection versmelt live zang en instrumentatie met de fysieke elektronische drive van techno. Melodische synth en zang lijnen met scheurende bassen die niet zouden misstaan op festival mainstages of de meest duistere clubs wisselen elkaar af.

Een hechte groep gevormd in 2019 door muzikanten met een geschiedenis van samenwerking, het viertal voegt het podium met de dansvloer en het lichaam met de machines samen. Hun broeierige, intense live geluid brengt elke club of festival tot eruptie.

Extra informatie
We draaien onze shows 75% van onze capaciteiten en verzorgen een veilige, comfortabele concertbeleving. Dit concert is toegankelijk met een geldig toegangsbewijs én een coronatoegangsbewijs. We vragen je vriendelijk je ticket in de voorverkoop te kopen zodat we je op de hoogte kunnen houden van bezoekersinformatie, en om teleurstelling aan de deur te voorkomen (wanneer een concert uitverkocht blijkt te zijn). Lees hier onze uitgebreide informatie over het coronatoegangsbewijs. Alle kaartkopers krijgen 48 uur voor het optreden een e-mail met alle informatie over het bezoek in Patronaat. 


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

The Resurrection komt oorspronkelijk uit Friesland en werd gevormd in 2019.
The Resurrection stond eerder op o.a. Welcome to the Village 2019 en Popronde.
The Resurrection bestaat uit muzikanten die in eerdere projecten ook al samenwerkten.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →