Grote evenementafbeelding: The Guru Guru + a fungus

The Guru Guru + a fungus

Borderline rock, schatplichtig aan The Jesus Lizard, The Mars Volta en Andy Kaufman
do 21 okt 2021
€ 10,50
Deuren: 20:00
Start: 20:00
End: 22:30
Vorig evenement

Dit is de verplaatste show van 20 november

Het concert van The Guru Guru op 20 november, eerder verplaatst naar 23 april, is wederom uitgesteld en zal nu plaatsvinden op donderdag 21 oktober. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

We mogen weer! We draaien onze shows tot 1 november 2021 op 75% van onze capaciteiten en verzorgen een veilige, comfortabele concertbeleving. Dit concert is toegankelijk met een geldig toegangsbewijs én een coronatoegangsbewijs. We vragen je vriendelijk je ticket in de voorverkoop te kopen zodat we je op de hoogte kunnen houden van bezoekersinformatie, en om teleurstelling aan de deur te voorkomen (wanneer een concert uitverkocht blijkt te zijn). Lees hier onze uitgebreide informatie over het coronatoegangsbewijs. Alle kaartkopers krijgen 48 uur voor het optreden een e-mail met alle informatie over het bezoek in Patronaat. Wil je op basis van de nieuwe maatregelen geen gebruik meer maken van je concertkaart? Mail dan info@patronaat.nl met je ticket in de bijlage, en je verzoek voor restitutie.

De noisepunkband The Guru Guru is het nieuwe fenomeen uit België. De band is live een must-see: terwijl de energie van het podium komt gegutst, balanceert frontman Tom A. op het randje van een theatrale psychose. Borderline rock, noemen ze het zelf, schatplichtig aan Pere Ubu, The Jesus Lizard, The Mars Volta en Andy Kaufman. De hype begon 2 jaar terug rond het debuutalbum ‘PCHEW’. Een album dat graag, bijna manisch, afwisselt tussen bijna breekbaar rustige en snoeiharde en explosieve muziek waar je niet stil op kan staan. Op de recent uitgebracht opvolger ‘Point Fingers’, geproduceerd door Wouter Vlaeminck (onder meer Raketkanon, Kapitan Korsakov), graven de Vlamingen nog dieper in de chaos en non-stop gekte van hun muziek. Hun bonte rijp-voor-de-dwangbuis vocalen, koortsige gitaren en martelende ritmesectie zijn gevat in een plaat dat de band nog beter definieert. Zwaar aanbevolen!

TIJDSCHEMA
20:00 zaal open
20:30 a fungus
21:30 The Guru Guru


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: a fungus

Support

a fungus

De uit Amsterdam afkomstige band maakt noisy teenrock en doet denken aan acts als Slint en Black Country, New Road. Dubbele single 'Trace/Health' is het eerste wapenfeit van de band waarbij ze een inkijkje geven in het eigen gekkenhuis.

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →