Grote evenementafbeelding: Ten Times A Million (seated show)

Ten Times A Million (seated show)

Van stemmig en klein tot groots en euforisch
do 3 feb 2022
Stage 2
€ 15,00
Deuren: 19:00
Start: 19:30
Vorig evenement

Goed nieuws! Dit concert in Stage 2 kan doorgaan in seated setting. Bezoekers krijgen een vaste zitplaats. We vragen je vriendelijk een mondkapje te dragen indien je nog niet op je stoel zit. Verder zijn ons barren geopend tot 22:00. Lees hier alles over coronatoegangsbewijzen, eindtijden en andere maatregelen.

Het nieuwe tijdschema is:
19:00 open
19:30 FFOOS
20:20 Ten Times A Million
21:35 verwacht einde

Lees hier welke maatregelen gelden voor je bezoek. Wees goed voorbereid. We kijken er naar uit je te ontvangen in Patronaat.

Alternatieve rockband Ten Times A Million onderscheidt zich met een unieke sound die gaat van stemmig en klein tot groots en euforisch. De band startte in 2012 onder de naam Mandrake’s Monster. Onder die naam volgden meer dan driehonderd shows door heel Europa.

De band trad op tijdens een aftershow van Red Hot Chili Peppers en tijdens The Global Rock Summit (Los Angeles), When Copenhell Freezes Over (Kopenhagen) en Eurosonic Noorderslag (Groningen).

Dat het goed ging met de band is een understatement, maar de naam bleek steeds minder te passen bij de ambities en de muzikale richting die het vijftal op wilde. “Mandrake’s Monster maakte muziek die voornamelijk gebaseerd is op helemaal losgaan. Onze songs hebben inmiddels meer inhoud gekregen en liggen veel meer op een lijn met de muziek die we zelf het mooist vinden. Ten Times A Million is een uitdrukking die staat voor de overtreffende trap. Het verwijst o.a. naar de tien miljoen meters die we met elkaar als band hebben gemaakt, en naar de tien miljoen meters die we nog gaan maken.” Na de succesvolle release van de self-titled debuut EP, bracht de band deze zomer opvolger ‘Born Tomorrow’ uit. Wederom een alternatief rock wonder om je vingers bij af te likken.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

LET OP: Dit is het oorspronkelijk op 12 december 2020 geplande concert.

Reeds gekochte kaarten voor de eerder geplande show op 12 december 2020 en 18 november 2021 blijven geldig voor de nieuwe datum. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: FFOOSS

Support

FFOOSS

Het is vrijwel onmogelijk om niet je verstand te verliezen tijdens een FFOOSS concert. Het kamikaze-duo combineert hun liefde voor popcultuur, zelfspot en onverbiddelijke garagerock zodat jij, zonder zorgen, kennis kan maken met je oer-driften. Wees dus niet verbaast als je opeens, met onbloot bovenlijf, midden in een cirkelpit staat.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Ten Times A Million eerst naam heeft gemaakt als Mandrake's Monster?
de groep elkaar heeft leren kennen op ARTez Academy of Music?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →