Grote evenementafbeelding: Sven Hammond plays MONK (middagshow)

Sven Hammond plays MONK (middagshow)

Dit concert gaat door als seated middagshow! Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.
za 4 dec 2021
Stage 1
€ 23,00
Deuren: 15:00
Start: 15:30
Vorig evenement

Dit concert gaat door als (1,5 meter seated) middagshow! Zowel Patronaat als de band Sven Hammond kijken enorm uit naar een muzikale middag die in het teken staat van Monk. Alle kaartkopers krijgen bericht over de nieuwe tijden.

Nieuw tijdschema:
15:00 open
15:30 aanvang Sven Hammond
17:00 einde

Lees hier alles over de huidige maatregelen, en over je corona-toegangsbewijs.

Sven Hammond staat sinds de oprichting in 2006 bekend om rock, soul en blues: stijlen die altijd vertrouwd klinken, maar nooit vervelen. Ook met maar liefst 9 uitgebrachte (live)albums op hun naam blijft de band vernieuwen en ontwikkelen. De band heeft in de afgelopen twee jaar veel tijd in de studio doorgebracht, en is natuurlijk ook het bruisend middelpunt van de wervelende ‘steigershows’ van Matthijs Gaat Door. Het nieuwe album _Sphere_, werd onlangs uitgebracht en is te beluisteren via de online streamingkanalen, mocht je de prachtplaat nog niet fysiek in huis hebben!

SVEN HAMMOND: “Het was in café de Pater (what’s in a name?) in Den Haag dat ik voor het eerst de muziek van Thelonious Monk speelde, samen met de andere ‘jazz cats’ van mijn generatie. Toen werd het zaadje gepland voor deze lang gekoesterde wens: een album gewijd aan de muziek van Monk. Maar ik wilde meer: een samenwerking zoeken met de jonge talenten uit de hiphop- en soulhoek van nu. Omdat Monk’s muziek tijdloos is. Omdat het zich leent voor samensmelting met andere genres. Omdat het vele musici voor en na mij heeft geïnspireerd en omdat ik hoop er een nieuwe, jonge generatie muziek liefhebbers mee te bereiken en inspireren. De Pater leeft voort!”

Tijdschema
19:30 Deuren open
20:30 • 21:30 Sven Hammond
22:00 Einde

Extra informatie
Dit concert is toegankelijk met een geldig toegangsbewijs én een coronatoegangsbewijs. We vragen je vriendelijk je ticket in de voorverkoop te kopen zodat we je op de hoogte kunnen houden van bezoekersinformatie, en om teleurstelling aan de deur te voorkomen (wanneer een concert uitverkocht blijkt te zijn). Lees hier onze uitgebreide informatie over het coronatoegangsbewijs. Alle kaartkopers krijgen 48 uur voor het optreden een e-mail met alle informatie over het bezoek in Patronaat.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Sven Hammond heette oorspronkelijk Sven Hammond Soul.
Sven Hammond werd in 2006 opgericht door bandleider Sven Figee.
De Sven Hammond Big Band is de huisband van tv-programma Mathijs Gaat Door.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →