Grote evenementafbeelding: Suzan & Freek + Sophia – Extra Show

Suzan & Freek + Sophia – Extra Show

Let op: bij dit evenement worden meer dan 500 bezoekers verwacht en is een 1G-coronatoegangsbewijs verplicht.
di 8 mrt 2022
Stage 1
€ 37,00
Deuren: 19:00
Start: 19:30
Vorig evenement

Let op: dit is de verplaatste show van 10 december 2021. Gekochte kaarten blijven geldig.

Het achterhoekse duo Suzan & Freek ontmoet elkaar op de middelbare school waar de gedeelde liefde voor muziek uiteindelijk uitmondt in de liefde voor elkaar. Hoewel de carrière van Suzan & Freek voor velen ogenschijnlijk uit het niets lijkt ontstaan, timmeren ze al lang aan de weg. Muziek is in eerste instantie een hobby. Onder de noemer ‘De Minuut’ posten zij filmpjes op Facebook, waarin eigen versies van bekende hits worden gespeeld. Dat slaat enorm aan en er ontstaat een fanbasis. De grootste kracht blijkt de manier waarop Suzan & Freek liedjes herkenbaar houden, maar ondertussen volledig naar hun eigen hand zetten. Voor ze het weten doen ze een uitverkochte clubtour tot aan de Randstad aan toe en is hun ster rijzende, zonder dat ze nog eigen materiaal hebben.

Debuutsingle Als Het Avond Is verandert alles. Het eerste ‘eigen’ nummer nestelt zich langzaam maar zeker in de harten van de luisteraars, stijgt naar de nummer 1 positie in de Top 40 en is inmiddels een ware Nederpopklassieker. Het nummer krijgt een plek bij de acht langst genoteerde Nederlandstalige hits die ooit in de Top 40 hebben gestaan. Opvolger ‘Blauwe Dag’ wordt eveneens een enorme hit en is in zowel Nederland als België goed voor een top 5-notering.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

Concerten en clubnachten met meer dan 500 bezoekers:
Je bent welkom! Bij de deur vragen we je wél om een coronatoegangsbewijs, en om je toegangsbewijs. Boven de 14 jaar is het ook verplicht om je ID-bewijs te laten zien aan de deur. Alle bezoekers krijgen uiterlijk 48 uur vantevoren een e-mail met informatie over het concert – daarin staat of een concert wel of geen 1G-toegang heeft. Indien je een kaartje hebt gekocht vóórdat de 1G-regel is aangekondigd (16 februari), en je voelt je niet prettig bij dit beleid en zou graag je kaartje willen restitueren, is dat mogelijk. In de e-mail die voor de show wordt gestuurd staat in welke stappen je hiervoor kan nemen. Meer info vind je hier.

Afbeelding voor support act: Sophia

Support

Sophia

Wegens gewijzigde plannen kan Meau op 8 maart het voorprogramma niet verzorgen. In plaats daarvan zal de avond worden geopend door Sophia. Sophia Kruithof heeft in 2020 een startschot gekregen voor haar carrière, en is die sindsdien aan het uitbouwen. De 19-jarige zangeres begeleid zichzelf op gitaar, en maakt kalme popliedjes die de luisteraar direct raken.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Suzan & Freek zijn lid van The Streamers, een collectief artiesten die tijdens de pandemie gratis optreden via livestreams.
Suzan & Freek gingen viral met hun cover van The Chainsmokers toen zij het nummer deelden.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →