Steve Wynn (seated show)

Dit concert gaat door in aangepaste setting. Dit concert is uitverkocht.
ma 31 jan 2022
Stage 2
€ 19,50
Deuren: 19:30
Start: 19:45
Vorig evenement

Goed nieuws! Dit concert in Stage 2 kan doorgaan in seated setting. Bezoekers krijgen een vaste zitplaats. We vragen je vriendelijk een mondkapje te dragen indien je nog niet op je stoel zit. Verder zijn ons barren geopend tot 22:00. Lees hier alles over coronatoegangsbewijzen, eindtijden en andere maatregelen.

Het nieuwe tijdschema is:
19:30 open
19:45 aanvang Steve Wynn
21:50 verwacht einde

Lees hier welke maatregelen gelden voor je bezoek. Wees goed voorbereid. We kijken er naar uit je te ontvangen in Patronaat.

De Amerikaanse zanger en songwriter Steve Wynn gaat dit najaar op solotour na de langste hiatus in zijn carrière als muzikant. Met zijn band The Dream Syndicate heeft de charismatische Californiër enkele van de meest essentiële platen van de jaren 80 gemaakt.

Met de mix van psychedelia, rijke vokale harmonien en wisselwerking tussen gitaren startten ze de zogenaamde Paisley underground: een revival van 60s en 70s garage rock. Ook solo weet Wynn keer op keer veel indruk te maken. Nu samengevat in een uitgebreide verzamelbox ‘Decade’. De box bevat 166 tracks uit de tienjarige periode dat Steve naar New York verhuisde midden jaren 90 en een ontzettend productieve en creatieve periode doorging. Deze gloednieuwe box is dan ook het thema van deze avond. Het wordt een intieme avond, waarbij hij de gehele bandbreedte van dit imposante songbook beslaat.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.
Lees hier alles over de regels rondom Corona-toegangsbewijzen. Deze maatregelen zijn ook geldig bij dit concert.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Album 'The Days of Wine and Roses' van The Dream Syndicate wordt gezien als één van de eerste indie rock-platen.
Op zijn negende speelde hij al in zijn eerste band: The Light Bulbs.
Steve Wynn schreef de muziek voor de Noorse tv-serie 'Exit', de meest gestreamde Noorse serie ooit.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →