Grote evenementafbeelding: State of Bass: Unresolved

State of Bass: Unresolved

Dit evenement is 18+
vr 8 okt 2021
€ 20,50
Deuren: 18:00
Start: 19:00
End: 00:00
Vorig evenement

Dit is het uitgestelde event van 20 maart 2021. 

Let op! De aanvangstijden zijn veranderd t.o.v. de maart-editie! Alle voor die avond gekochte kaarten blijven uiteraard geldig voor de nieuwe datum. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie. 

We mogen weer! We draaien onze shows tot 1 november 2021 op 75% van onze capaciteiten en verzorgen een veilige, comfortabele concertbeleving. Dit concert is toegankelijk met een geldig toegangsbewijs én een coronatoegangsbewijs. We vragen je vriendelijk je ticket in de voorverkoop te kopen zodat we je op de hoogte kunnen houden van bezoekersinformatie, en om teleurstelling aan de deur te voorkomen (wanneer een concert uitverkocht blijkt te zijn). Lees hier onze uitgebreide informatie over het coronatoegangsbewijs. Alle kaartkopers krijgen 48 uur voor het optreden een e-mail met alle informatie over het bezoek in Patronaat. Wil je op basis van de nieuwe maatregelen geen gebruik meer maken van je concertkaart? Mail dan info@patronaat.nl met je ticket in de bijlage, en je verzoek voor restitutie.

 

State of Bass feat. Unresolved

State of Bass gaat weer terug naar de basis met een line up volop hardstyle en rawstyle! Met Unresolved, Aversion, Imperatorz, Invector en Vertile wordt dit met zekerheid weer een ruim 6 uur durende knaller!

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →