Spill Gold + The Irrational Library

do 4 nov 2021
Stage 3
€ 13,00
Deuren: 20:00
Start: 20:30
End: 23:00
Vorig evenement

Dit is de show oorspronkelijk gepland op 8 oktober 2021.

Kleurrijk en indrukwekkend als de seizoensovergang van zomer naar herfst; het Amsterdamse Spill Gold weet even raak hun muziek te omschrijven als te maken. Het duo speelt feilloos met muzikale contrasten, balancerend tussen een koude, stormachtige wind, en kalmte en stilte. Deze avond speelt Spill Gold onder andere werk van hun allereerste album op vinyl: ‘Highway Hypnosis’. Duisternis, licht, speelsheid en controle; de experimentele popsongs voeren je mee in een cosmische wereld van krautrock, catchy en soms vervreemdende melodieën. Laat er geen twijfel over bestaan: Spill Gold is een unieke en niet te missen act uit het Nederlands muzieklandschap!

The Irrational Library (band) is een grensverleggend muzikaal project waarbij spoken word, poëzie, get down boogie en rock’n’roll in een verrassende crossover mixt wordt gespeeld. De Haarlemse band (met Nederlands-Amerikaanse roots) produceert groovende, rauwe geluiden en is geïnspireerd door beat-, provo,- en punkcultuur. Mishal Zeera, Lars van der Weijden, Tom de Haan en Joshua Baumgarten stelen de show met rake teksten met sociaal-politieke thema’s en psychedelische impro’s. Een must-see op het podium!

We mogen weer! We draaien onze shows op 75% van onze capaciteiten en verzorgen een veilige, comfortabele concertbeleving. Dit concert is toegankelijk met een geldig toegangsbewijs én een coronatoegangsbewijs. We vragen je vriendelijk je ticket in de voorverkoop te kopen zodat we je op de hoogte kunnen houden van bezoekersinformatie, en om teleurstelling aan de deur te voorkomen (wanneer een concert uitverkocht blijkt te zijn). Lees hier onze uitgebreide informatie over het coronatoegangsbewijs. Alle kaartkopers krijgen 48 uur voor het optreden een e-mail met alle informatie over het bezoek in Patronaat. 

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →