Sor + Black Acid

do 21 okt 2021
€ 15,50
Deuren: 20:30
Start: 21:15
End: 23:00
Vorig evenement

We mogen weer! We draaien onze shows tot 1 november 2021 op 75% van onze capaciteiten en verzorgen een veilige, comfortabele concertbeleving. Dit concert is toegankelijk met een geldig toegangsbewijs én een coronatoegangsbewijs. We vragen je vriendelijk je ticket in de voorverkoop te kopen zodat we je op de hoogte kunnen houden van bezoekersinformatie, en om teleurstelling aan de deur te voorkomen (wanneer een concert uitverkocht blijkt te zijn). Lees hier onze uitgebreide informatie over het coronatoegangsbewijs. Alle kaartkopers krijgen 48 uur voor het optreden een e-mail met alle informatie over het bezoek in Patronaat. Wil je op basis van de nieuwe maatregelen geen gebruik meer maken van je concertkaart? Mail dan info@patronaat.nl met je ticket in de bijlage, en je verzoek voor restitutie.

De double bill waar je op zit te wachten; sor en Black Acid op één avond! Als je zegt sor, zeg je Black Acid en als je zegt Black Acid, zeg je sor.

Sor is een van de creatieve breinen van Black Acid en is binnen het collectief niet alleen verantwoordelijk voor vocalen, maar ook voor een groot gedeelte van de producties. Vorig jaar kreeg hij te maken met gehoorverlies, wat hem dwong nog creatiever te moeten werken. Het gebruik van synthesizers, met hun karakteristieke rijke geluid, bleek uitkomst te bieden en is inmiddels
kenmerkend voor sor’s werk.In 2019 tekent Sor bij Noah’s Ark, en brengt daar zijn ‘PHONAK’ EP uit, vernoemd naar het hoortoestel dat vast om zijn nek hangt.

In 2016 bundelen Smitty, Dashaeno, sor en DamnDamy hun krachten en vormden het collectief Black Acid. De veelzijdigheid van de groep reflecteert in hun sound – Black Acid kan je omschrijven als autonoom buitenbeen binnen de hiphopscene. Eerder waren de boys al te zien op o.a. Woo Hah!, Zwarte Cross, Vestival, Grow Festival, SMIB x TNO Fest, We Are Electric en deelden ze het podium met Smooky Margielaa, Zwart Licht en Leafs. Dat de jonge crew nu al een ijzersterke live-reputatie heeft, bewezen ze tijdens Popronde en 3VOOR12 Song Van Het Jaar. De afgelopen jaren hebben de heren zich individueel verder weten te ontwikkelen, om een jaar in te gaan vol positieve ontwikkeling zowel solo als collectief.

Voor deze show is een corona-toegangsbewijs verplicht. Dit is een vaccinatiebewijs, herstelbewijs óf een negatief sneltestresultaat van Testen voor Toegang, niet ouder dan 24 uur. Daarmee vervalt de anderhalve meter afstandsregel. Maak je afspraak op de site van Testen voor Toegang. We houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en alle kaartkopers krijgen bericht over de dan geldende Corona-maatregelen.

Kijk voor meer informatie in onze uitgebreide Corona FAQ.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Sor te maken kreeg met gehoorverlies, waardoor hij nu op basis van zijn Phonak muziek maakt?

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →