Roots of Heaven Festival 2023

Extra grote jubileumeditie van hét roots-, folk-, blues-, americana- en countrymuziekfestival!
zo 23 apr 2023
Stage 1
€ 29,50
Deuren: 18:00
Start: 18:30

Al jaren een begrip en nu eindelijk terug: Roots of Heaven Festival in Patronaat! Liefhebbers van roots-, folk-, blues-, americana- en countrymuziek weten het al jaren te vinden als één van de meest bijzondere festivals van Nederland. Ryley Walker, Damien Jurado, Iron & Wine, Anne Soldaat, Jason Molina en Blitzen Trapper zijn slechts een greep uit de artiesten die de afgelopen edities het podium beklommen.

De 20e editie van Roots of Heaven festival wordt gevierd met een bijzondere line-up, waarvan niemand minder dan David Eugene Edwards de allereerste naam is die we bekend kunnen maken. We kondigen zo snel mogelijk extra acts aan!

Roots of Heaven Festival 2023 wordt mede mogelijk gemaakt door popmagazine Heaven.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

 

Line-up

David Eugene Edwards

David Eugene Edwards

De betoverende frontman van Wovenhand en voormalig 16 Horse Power David Eugene Edwards gaat eindelijk solo op tour. Zonder band en zich enkel begeleidend op gitaar gaat hij dit voorjaar on the road. Daarbij put hij uit z'n rijke oeuvre van 16 Horsepower, Wovenhand en meer. De zoon van een rondreizende predikant is de afgelopen dertig jaar uitgegroeid tot een cult-figuur met een imposante staat van dienst, predikend alsof zijn leven er vanaf hangt.

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →