Grote evenementafbeelding: Queen’s Pleasure + SØCKS

Queen’s Pleasure + SØCKS

Een eigentijdse mix van Fontaines D.C., The Who en Blur
vr 12 nov 2021
Stage 3
€ 13,00
Deuren: 19:30
Start: 20:00
Vorig evenement

Op 21 november ontdek je één van dé Nederlandse upcoming britrockbands uit Amsterdam: Queen’s Pleasure. Het viertal klinkt als een eigentijdse mix van Fontaines D.C., The Who en Blur, gedreven door een compromisloos verlangen naar liefde.

Deze club post-pubers lanceren een eigenzinnige muur van geluid op je af met de kracht van The Ramones en de melancholie van The Smiths. In de studio werkte de band samen met producer Edd Hartwell (o.a. The Kooks en Jeff Back) in Saffron Walden (UK) en Wisseloord Studios. In de tweede helft van ’21 zal de langverwachte plaat het levenslicht zien.

Tijdschema:
19:30 Open
20:00 • 20:30 SØCKS
21:00 • 22:00 Queen’s Pleasure
23:00 Einde

Extra informatie
We draaien onze shows 75% van onze capaciteiten en verzorgen een veilige, comfortabele concertbeleving. Dit concert is toegankelijk met een geldig toegangsbewijs én een coronatoegangsbewijs. We vragen je vriendelijk je ticket in de voorverkoop te kopen zodat we je op de hoogte kunnen houden van bezoekersinformatie, en om teleurstelling aan de deur te voorkomen (wanneer een concert uitverkocht blijkt te zijn). Lees hier onze uitgebreide informatie over het coronatoegangsbewijs. Alle kaartkopers krijgen 48 uur voor het optreden een e-mail met alle informatie over het bezoek in Patronaat. 


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: SØCKS

Support

SØCKS

Opzwepende drums dragen de melancholische liedje van deze Amsterdamse formatie naar een hoogtepunt. Een groot nieuw talent, dat te zien is in de finale van de Amsterdamse Popprijs.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Queen's Pleasure zit bij het Nederlandse platenlabel Excelsior Recordings, bekend van onder meer Spinvis en Danny Vera!
Queen's Pleasure werd geboren toen gitarist Teun een blues solo door een Tame Impala-nummer gooide en drummer Sal dacht: 'Wat fucking vet.'
Queen's Pleasure stond in 2020 op Eurosonic Noorderslag.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →