Grote evenementafbeelding: Punkrock Ruined My Life Fest 2021

Punkrock Ruined My Life Fest 2021

zo 26 sep 2021
€ 15,50
Deuren: 16:30
Start: 17:30
End: 23:30
Vorig evenement

ER ZIJN NOG TICKETS VERKRIJGBAAR VIA DEZE LINK!

Punkrock Ruined My Life Fest #10 op 24 september 2021 is verplaatst naar 26 september 2021. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum.

Update tijdschema:

Zaal 3:
16:30 open – DJ’s The Professional Againsters
17:30 – 18:00 Floyd Hemorrhoid
18:45 – 19:15 Stranded
20:00 – 20:30 Open Wounds
21:15 – 21:45 The Covids

Zaal 2:
17:30 open – DJ Crazy Crude Sjef
18:00 – 18:45 Paranoid State
19:15 – 20:00 Seein Red
20:30 – 21:15 Asbest Boys
21:45 – 22:30 Savage Beat

+ M.O.D. in Loading Dock
+ Tattoo’s by Robin Veira

We mogen weer! We draaien onze shows tot 1 november 2021 op 75% van onze capaciteiten en verzorgen een veilige, comfortabele concertbeleving. Dit concert is toegankelijk met een geldig toegangsbewijs én een coronatoegangsbewijs. We vragen je vriendelijk je ticket in de voorverkoop te kopen zodat we je op de hoogte kunnen houden van bezoekersinformatie, en om teleurstelling aan de deur te voorkomen (wanneer een concert uitverkocht blijkt te zijn). Lees hier onze uitgebreide informatie over het coronatoegangsbewijs. Alle kaartkopers krijgen 48 uur voor het optreden een e-mail met alle informatie over het bezoek in Patronaat. Wil je op basis van de nieuwe maatregelen geen gebruik meer maken van je concertkaart? Mail dan info@patronaat.nl met je ticket in de bijlage, en je verzoek voor restitutie.

Punkrock Ruined My Life-Fest viert dit jaar niet alleen de verjaardag van het schreeuwerige brein achter Minor Operation Bookings, Ivo Trash, maar ook het feit dat MOB dit jaar alweer een decennium bezig is om punk, hardcore en rock n roll een thuis te geven in Haarlem! Daarnaast vieren we ook dat dit de eerste show in ruim anderhalf jaar is waar men gewoon weer compleet los kan gaan in de pit, want op vertoon van een negatief testbewijs, herstelbewijs of vaccinatiebewijs krijg je toegang tot een feest waar we elkaar niet meer hoeven te ontwijken als de pest! Verder zal er een expo zijn van de posters die Roel Smit door de jaren voor ons gemaakt heeft, zal de Minor Operation Donations stand extra groot uitpakken en zijn we nog bezig met allerlei extra speciaals om deze avond er een te maken om nooit meer te vergeten!

Zoals je kan begrijpen brengt het veranderen van datum ook een hoop gedoe met zich mee om de line up zo kort dag nog rond te krijgen, dus daar zijn we momenteel knijterhard mee bezig! Wel kunnen we je al vertellen dat de deuren om half vijf ’s middags open zullen gaan en dat we vanaf half zes verspreid over twee zalen acht te gekke bands op het podium zullen hebben staan! Reeds bevestigde namen zijn: Seein Red, Savage Beat, Open Wounds, Stranded, Paranoid State en Floyd Hemorrhoid! Zodra we meer namen bekend kunnen maken, horen jullie het direct! Het heeft allemaal even veel voeten in de aarde, maar we zorgen er hoe dan ook dat dit een geweldige dag vol teringherrie, moshpits en sloten bier gaat worden! We zien jullie graag de 26e in Patronaat.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Het is alweer de 10e editie van Punkrock Ruined My Life Fest!
Bij de M.O.D. stand kan je band merch & meer shoppen. Alle opbrengsten gaan naar een goed doel!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →