Grote evenementafbeelding: Patronaat Staat Op

Patronaat Staat Op

Het is de hoogste tijd voor de nacht.
Dit evenement is 18+
za 12 feb 2022
Stage 1
€ 5,00
Deuren: 21:00
Start: 21:00
End: 04:00
Coronatoegangsbewijs & ID-bewijs verplicht
Vorig evenement

Het is de hoogste tijd: De Nacht Staat Op! Ook Patronaat opent de hemelpoorten naar de nacht, die we oh-zo gemist hebben.

Stage 1
Onze vrienden van 80’s Verantwoord en Zer00’s Heroes bundelen de krachten om Stage 1 weer eens goed onder handen te nemen. Herontdek dé credible knallers van de jaren ’80 en laat je mee nemen naar het eerste decennium van het millenium, toen MSN-namen 0nl€€sb4aR waren, social media geboren werd en Britney en Justin de scepter zwaaiden.

Stage 2
In Stage 2 is het tijd voor een potje rammen met het Haarlemse Nooduitgang. Secuur uitgezochte house en techno, vanaf de jaren 90 tot nu. Alleskunner De Sluwe Vos is terug bij Patronaat samen met Complot-labelhead Cardo, record-diggers Pelle & Roon en Nooduitgang residents Fabian J en JRN.

Extra informatie
Update 11 februari 2022:

Helaas heeft het kabinet ons wederom géén duidelijk perspectief weten te bieden met de aangekondigde versoepelingen. Met een maximum capaciteit en eindtijd van 01:00, worden de clubnachten nog steeds uitgesloten. Daarom hebben wij besloten dat ‘Patronaat Staat Op’ in Patronaat van 21:00 tot 04:00 op zaterdag 12 februari doorgaat!

Wij doen deze protestactie echter niet zonder risico, mede omdat burgemeester Jos Wienen heeft aangegeven te zullen handhaven vanaf 22:00 met dwangsommen tot € 50.000. Dit heeft gevolgen voor onze bezoekers van ‘De Nacht Staat Op’, met name dat de kans groot is dat Patronaat ontruimd moet worden. Hoewel wij volledig achter de actie staan, kunnen en willen wij een dwangsom van € 50.000 niet betalen. In het geval van ontruiming rekenen wij op de medewerking van onze bezoekers; volg de instructies van ons personeel op, ga netjes met elkaar om en begeef je rustig naar buiten en naar huis.

Kaartkopers van ‘Patronaat Staat Op’ in Patronaat ontvangen zo snel mogelijk een informatieve mail waarin wij uitleggen hoe de avond zal verlopen en wat men kan verwachten bij een ontruiming. Zie dit als een protestactie, kom om te dansen en samen te zijn, maar ga met datzelfde optimisme naar huis als het zover is; de nacht zal voor even weer open zijn! Indien je twijfelt over je komst, hebben we daar begrip voor. In dezelfde infomail staat hoe je restitutie kan vragen indien je je niet prettig voelt bij deze ontwikkelingen.

We hopen hiermee duidelijkheid te hebben gegeven over ons standpunt, en velen van jullie ’s avonds te zien tijdens ‘De Nacht Staat Op’! Aangezien de kans groot is dat we eerder moeten stoppen, raden we aan om 21.00 u naar Patronaat te komen! Heb je geen kaarten weten te bemachtigen? Kom dan naar onze boottocht over de Haarlemse grachten, morgenmiddag tussen 15:00 en 17:00. Meer informatie hierover vind je op www.patronaat.nl

Belangrijk: je moet het volgende meenemen om binnen te komen:

1. Je ticket voor dit programma.
2. Je persoonlijke coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier.
3. Een geldig identiteitsbewijs.

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Patronaat de QR-code in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je coronatoegangsbewijs kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud geboekt via testenvoortoegang.org. Check deze pagina voor meer informatie

Afbeelding voor support act: 80's Verantwoord

Support

80's Verantwoord

Bij 80's Verantwoord ontdek je waarom menig mens met zoveel liefde terugdenkt aan de jaren van neonlicht, Pac-Man en synthesizers. De grootste hits en vergeten classics vliegen je om de oren terwijl je danst, meezingt of even een classic 80's arcade game speelt.
Afbeelding voor support act: Zer00's Heroes

Support

Zer00's Heroes

Meteen vanuit school achter MSN terwijl TMF of The Box je voorzag van de laatste hits van Usher, Britney of Linkin Park; de jaren '00 waren een prachtige mix van opkomende social media, dirrty urban en mierzoete pop. Bij Zer00's Heroes reis je in Dio's Tijdmachine terug naar toen weten wat de Top 40 was je grootste kopzorg was!
Afbeelding voor support act: De Sluwe Vos

Support

De Sluwe Vos

Harde werkers komen ver, zo bewijst De Sluwe Vos! Tijdens Nooduitgang in Stage 2 laat de DJ horen waarom hij zo geliefd is op festivals van DGTL tot Pukkelpop. Wie beter dan De Sluwe Vos om mee op te staan voor de nacht?!

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →