Grote evenementafbeelding: Patronaat presenteert: Typhoon @ Rapa Nui

Patronaat presenteert: Typhoon @ Rapa Nui

zo 26 sep 2021
Rapa Nui
€ 38,00
Deuren: 17:00
Start: 20:30
End: 00:00
Vorig evenement

ER ZIJN NOG TIKCETS VEKRIJGBAAR VIA DEZE LINK. 

Let op! Dit is de verplaatste show van 15 augustus. De show vindt nu plaats op de nieuwe datum zondag 26 september 2021.

Voor dit evenement heb je een coronatoegangsbewijs nodig, dat is een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een negatieve testuitslag niet ouder dan 24 uur.  Lees hier alles wat je moet weten voor je bezoek. Ben je verhinderd op deze nieuwe datum en had je al kaarten gekocht? Dan is het mogelijk je kaarten te restitueren of te doneren. Alle kaartkopers krijgen hierover bericht.

Heuglijk nieuws: Rapa Nui en Patronaat slaan weer de handen ineen voor shows in de buitenlucht! Na lang geduld te hebben gehad kunnen we weer eindelijk weer shows op volle capaciteit organiseren. En hoe kan dat beter in de zomer dan op het strand met de zee, ondergaande zon en Typhoon op het podium als uitzicht?

Typhoon zijn muziek is een viering van het mens-zijn met daarin altijd de boodschap dat we genoeg zijn: wij zijn liefde. Glenn de Randamie is een verhalenverteller die op een eerlijke en kwetsbare manier rapt, spreekt en zingt. Na Lobi Da Basi uitkwam blies de carrière van de Zwolse artiest op en bracht hij zijn muziek naar de grotere podia op o.a. Lowlands, Pinkpop en North Sea Jazz. Daaruit vloeide als kers op de taart een headline show in het majestueuze AFAS Live. Nu is daar zijn nieuwe album Lichthuis (2020), een reisverslag van de diepe dalen, maar gelukkig eindigt de langspeler met een happy end.

Dit concert vindt plaats in de buitenlucht, in strandtent Rapa Nui te Zandvoort. Adres: Boulevard Barnaart 27, Zandvoort.
17:00 open Rapa Nui (bar & dinner)
19:00 aanvang programma
20:30 aanvang Typhoon

Voor deze show is een corona-toegangsbewijs verplicht. Dit is een vaccinatiebewijs, herstelbewijs óf een negatief sneltestresultaat van Testen voor Toegang, niet ouder dan 24 uur. Daarmee vervalt de anderhalve meter afstandsregel. Maak je afspraak op de site van Testen voor Toegang. We houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en alle kaartkopers krijgen bericht over de dan geldende Corona-maatregelen.

Kijk voor meer informatie in onze uitgebreide FAQ.

Honger? Rapa Nui heeft eten!
RapaBurger met Parmezaanse kaas, Serranoham, truffelmayonaise, tomaat, sla & aardappel wedges
Meet Jack’s JackfruitBurger op bietenbun met kerriemayonaise, rode ui, rucola & aardappel wedges
Beiden voor € 15,-

In het geval van extreme weersomstandigheden behoudt Rapa Nui zich het recht voor om een evenement geheel of tijdelijk stil te leggen of anderszins aan te passen om de veiligheid van onze bezoekers, de artiesten en onze medewerkers te waarborgen. De afweging deze maatregelen te nemen ligt te allen tijde bij Rapa Nui. In het geval dat wij deze beslissing moeten nemen is restitutie of anderszins compensatie van toegangsgelden niet mogelijk.


Bezoek de website

Support

Patronaat DJ's

Het voorprogramma wordt verzorgd door Patronaat DJ's! We warmen jullie op voor het concert met de zonnigste tunes van het moment. Dus kom lekker vroeg en dans!

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Typhoon's echte naam is Glenn de Randamie!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →