Grote evenementafbeelding: Patronaat presenteert: Chef’Special @ Rapa Nui

Patronaat presenteert: Chef’Special @ Rapa Nui

za 25 sep 2021
Rapa Nui
€ 40,50
Deuren: 17:00
Start: 19:30
End: 00:00
Vorig evenement

Let op! Dit is de verplaatste show van 14 augustus. De show vindt nu plaats op de nieuwe datum zaterdag 25 september 2021.

 Voor dit evenement heb je een coronatoegangsbewijs nodig, dat is een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een negatieve testuitslag niet ouder dan 24 uur. Lees hier hier wat je moet weten voor je bezoek. Ben je verhinderd op deze nieuwe datum en had je al kaarten gekocht? Dan is het mogelijk je kaarten te restitueren of te doneren. Alle kaartkopers krijgen hierover bericht.

Heuglijk nieuws: Rapa Nui en Patronaat slaan weer de handen ineen voor shows in de buitenlucht! Na lang geduld te hebben gehad kunnen we weer eindelijk weer shows op volle capaciteit organiseren. En hoe kan dat beter in de zomer dan op het strand met de zee, ondergaande zon en Chef’Special op het podium als uitzicht? Let op! Deze show is uitverkocht! Voor de vergelijkbaar mooie ervaring op deze plek, morgen (15 augustus), met Typhoon, zijn nog wel kaarten te koop.

De Haarlemmers van Chef’Special behoren inmiddels al flinke tijd tot de gevestigde orde van de Nederlandse muziekindustrie en kregen ze ook steeds meer bekendheid in de rest van Europa. In de afgelopen jaren deden ze een tour door Amerika, speelden ze een uitverkocht Ziggo Dome, meerdere uitverkochte headline shows in AFAS Live en gigs op bekende festivals als Pinkpop en Lowlands plat. Hun mix van pop, reggae, rock en hiphop staat altijd garant voor een feestje en we kunnen dan ook niet wachten op de dansende massa bij deze show!

Dit concert vindt plaats in de buitenlucht, in strandtent Rapa Nui te Zandvoort. Adres: Boulevard Barnaart 27, Zandvoort.
17:00 open Rapa Nui (bar & dinner)
19:00 aanvang programma
20:30 aanvang Chef’Special

Voor deze show is een corona-toegangsbewijs verplicht. Dit is een vaccinatiebewijs, herstelbewijs óf een negatief sneltestresultaat van Testen voor Toegang, niet ouder dan 24 uur. Daarmee vervalt de anderhalve meter afstandsregel. Maak je afspraak op de site van Testen voor Toegang. We houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en alle kaartkopers krijgen bericht over de dan geldende Corona-maatregelen.

Kijk voor meer informatie in onze uitgebreide Corona FAQ.

Honger? Rapa Nui heeft eten!
RapaBurger met Parmezaanse kaas, Serranoham, truffelmayonaise, tomaat, sla & aardappel wedges
Meet Jack’s JackfruitBurger op bietenbun met kerriemayonaise, rode ui, rucola & aardappel wedges
Beiden voor € 15,-

In het geval van extreme weersomstandigheden behoudt Rapa Nui zich het recht voor om een evenement geheel of tijdelijk stil te leggen of anderszins aan te passen om de veiligheid van onze bezoekers, de artiesten en onze medewerkers te waarborgen. De afweging deze maatregelen te nemen ligt te allen tijde bij Rapa Nui. In het geval dat wij deze beslissing moeten nemen is restitutie of anderszins compensatie van toegangsgelden niet mogelijk.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →