Onrust: Cryptosis

Futuristische multi-metal uitbarsting
zo 21 nov 2021
 — 
€ 15,00
Deuren: 14:30
 — 
Start: 15:00

Dit is de verplaatste show van 30 april.

Het Stage 1,5 concert van Cryptosis op 30 april 2021 is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op zondagmiddag 21 november 2021. De locatie blijft hetzelfde, maar de aanvangstijden zijn veranderd. Bovendien gaan we uit van een show in “normale” setting. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. e-Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen

Actuele info: https://www.patronaat.nl/nieuws/21372099/Coronavirus-in-Nederland

Onrust is het gloednieuwe platform voor heavy muziek in Patronaat, waarbij de meest veelbelovende Nederlandse metalacts worden gepresenteerd.

Het is tijd om je op te maken voor de futuristische multi-metal uitbarsting van Cryptosis. Voorheen bekend in de Europese metal underground als thrash metal maniacs Distillator, heeft het Nederlandse powertrio een heuse upgrade ondergaan. Resulterend in een splinternieuwe band met een geluid dat je compleet van je sokken blaast. Ze zijn herboren als ontdekkingsreizigers van de extreme metal-kosmos met invloeden van Rush tot Dimmu Borgir. De transformatie is niet onopgemerkt gebleven en zo tekenden ze vorig jaar bij het gerenommeerde Century Media dat in maart het debuutalbum ‘Bionic Swarm’ heeft uitgebracht.

Lokale thrash metalband Obstruktor opent met een verfrissende mix van thrash, speed en death metal.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Onrust is het nieuwe metal matinee op de zondagmiddag, mis dit seizoen niet!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →