Grote evenementafbeelding: Onrust: Cryptosis + Obstruktor (seated show)

Onrust: Cryptosis + Obstruktor (seated show)

Futuristische multi-metal uitbarsting
zo 21 nov 2021
Stage 2
€ 15,00
Deuren: 14:30
Start: 15:00
Vorig evenement

Dit is de verplaatste show van 30 april.

Het Stage 1,5 concert van Cryptosis op 30 april 2021 is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op zondagmiddag 21 november 2021. De locatie blijft hetzelfde, maar de aanvangstijden zijn veranderd. Bovendien gaan we uit van een show in “normale” setting. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. e-Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen

Onrust is het gloednieuwe platform voor heavy muziek in Patronaat, waarbij de meest veelbelovende Nederlandse metalacts worden gepresenteerd.

Het is tijd om je op te maken voor de futuristische multi-metal uitbarsting van Cryptosis. Voorheen bekend in de Europese metal underground als thrash metal maniacs Distillator, heeft het Nederlandse powertrio een heuse upgrade ondergaan. Resulterend in een splinternieuwe band met een geluid dat je compleet van je sokken blaast. Ze zijn herboren als ontdekkingsreizigers van de extreme metal-kosmos met invloeden van Rush tot Dimmu Borgir. De transformatie is niet onopgemerkt gebleven en zo tekenden ze vorig jaar bij het gerenommeerde Century Media dat in maart het debuutalbum ‘Bionic Swarm’ heeft uitgebracht.

Verder zijn er snacks, je kunt komen gamen, ontzettend veel speciaalbier en genoeg horror-entertainment om je zondagmiddag dragelijk te maken!

TIJDSCHEMA:
zaal open 14:30
aanvang 15:00

We mogen weer! We draaien deze show in een seated setting in verband met de recente aangescherpte corona-maatregelen. Dit concert is toegankelijk met een geldig toegangsbewijs én een coronatoegangsbewijs. We vragen je vriendelijk je ticket in de voorverkoop te kopen zodat we je op de hoogte kunnen houden van bezoekersinformatie, en om teleurstelling aan de deur te voorkomen (wanneer een concert uitverkocht blijkt te zijn). Lees hier onze uitgebreide informatie over het coronatoegangsbewijs. Alle kaartkopers krijgen 48 uur voor het optreden een e-mail met alle informatie over het bezoek in Patronaat. 


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Obstruktor

Support

Obstruktor

Lokale thrash metalband Obstruktor opent met een verfrissende mix van thrash, speed en death metal.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Onrust is het nieuwe metal matinee op de zondagmiddag, mis dit seizoen niet!
Cryptosis ooit het voorprogramma van Goijra in Patronaat verzorgde (als Distillator)?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →