Grote evenementafbeelding: Onrust: Autarkh + Inferum

Onrust: Autarkh + Inferum

Het nieuwste wapenfeit uit muziekstad Tilburg
zo 24 okt 2021
€ 15,00
Deuren: 14:30
Start: 15:00
End: 18:00
Vorig evenement

ONRUST is het gloednieuwe platform voor heavy muziek in Patronaat, waarbij de meest veelbelovende Nederlandse metalacts worden gepresenteerd.

We mogen weer! We draaien onze shows tot 1 november 2021 op 75% van onze capaciteiten en verzorgen een veilige, comfortabele concertbeleving. Dit concert is toegankelijk met een geldig toegangsbewijs én een coronatoegangsbewijs. We vragen je vriendelijk je ticket in de voorverkoop te kopen zodat we je op de hoogte kunnen houden van bezoekersinformatie, en om teleurstelling aan de deur te voorkomen (wanneer een concert uitverkocht blijkt te zijn). Lees hier onze uitgebreide informatie over het coronatoegangsbewijs. Alle kaartkopers krijgen 48 uur voor het optreden een e-mail met alle informatie over het bezoek in Patronaat. Wil je op basis van de nieuwe maatregelen geen gebruik meer maken van je concertkaart? Mail dan info@patronaat.nl met je ticket in de bijlage, en je verzoek voor restitutie.

Het mechanische metalproject Autarkh is het nieuwste wapenfeit uit muziekstad Tilburg. Het is het geesteskind van gitarist Michel Nienhuis, bekend van gewaardeerde underground acts als Dodecahedron, Exivious en Sengaia. Dit keer heeft hij zijn handen ineen geslagen met producer Joris Bonis (Dodecahedron, Ulsect), gitarist David Luiten, bassist Desmond Kuijk en electronic composer / producer Tijnn Verbruggen, een verzameling muzikanten met een achtergrond die gaat van metal tot techno. Het resultaat is debuutalbum ‘Form In Motion’, dat eerder dit jaar werd uitgebracht door Season Of Mist. Een plaat waarop synthetische, IDM-style beats, angstaanjagende soundscapes en glitch effecten worden samengesmolten met loodzware riffs, hakkende blastbeats en moddervette basslijnen.

 


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Inferum

Support

Inferum

Met moderne death metalband Inferum weet je wat je kunt verwachten: vlijmscherpe riffs, brute vocalen en alles mechanisch strak! De tevens Complexity alumni, en winnaar van Dutch Metal Battle en Wacken Metal Battle in 2017 presenteerde z'n debuut-EP 'Modern Massacre' hier in Patronaat als support van het almachtige Cryptopsy. Dit indrukwekkende schijfje werd zelfs overtroffen met het vorig jaar uitgebrachte 'Human Disposal' met o.a. "guest vockills" door CJ McMahon van Thy Art Is Murder.

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →