Nooduitgang: Prunk & De Sluwe Vos

This event is 18+
za 13 nov 2021
 — 
€ 13,50
Deuren: 23:00

LET OP: dit is de uitgestelde show van 4 september 2021.

Let op: Dit is de verplaatste show van 4 september 2021, 17 april 2021, 11 september 2020, 16 mei 2020 en 13 maart 2020.

Nooduitgang op 17 april is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op zaterdag 4 september 2021. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

Actuele info: https://www.patronaat.nl/news/faq-voor-de-huidige-rivm-maatregelen/

Na een dik uitverkochte editie is Nooduitgang weer terug op 16 Mei¬†in Patronaat ! Deze editie nodigen ze Prunk uit om Haarlem op z’n kop te zetten!

Prunk stond al een tijdje boven aan het lijstje. Deze house legende gaat al aardig lang mee met de tijd. Als dj & producer van zijn eigen tracks vind je hem bijna overal in Nederland. In 2015 starte hij zijn eigen label PIV. Door de jaren heen bracht hij meerdere EP’s uit met onder andere zijn partner Chris Stussy. PIV Records organiseert zelf club avonden op locaties zoals Chicago Social Club, De Marktkantine en Claire. Prunk is de laatste jaren niet weg te slaan op de festivals in Nederland en is nu bezig de wereld te veroveren met zijn tunes!

De Sluwe Vos heeft de afgelopen jaren een opmerkelijke indruk gemaakt op het toneel. Hij is het perfecte voorbeeld van hoe hard werken loont. En het is duidelijk, kijkend naar een van zijn shows; De Sluwe Vos houdt echt van wat hij doet. Deze pure energie zorgde ervoor dat hij op festivals als Pukkelpop en Glastonbury speelde, terwijl hij ook optredens had in Fuse (Brussel), DGTL en Awakenings en meerdere keren in Pollerwiesen. Doordeweeks blijft hij graag bij zijn apparatuur in de studio wat resulteerde in een opmerkelijke analoge liveshow, die gelanceerd werd tijdens ESNS en hem exclusief naar geselecteerde festivals als Lowlands, Down The Rabbit Hole en Drift bracht.

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →