Grote evenementafbeelding: MY BABY + Cari Cari

MY BABY + Cari Cari

za 30 okt 2021
€ 22,00
Deuren: 19:00
Start: 19:30
End: 00:00
Vorig evenement

We mogen weer! We draaien onze shows tot 1 november 2021 op 75% van onze capaciteiten en verzorgen een veilige, comfortabele concertbeleving. Dit concert is toegankelijk met een geldig toegangsbewijs én een coronatoegangsbewijs. We vragen je vriendelijk je ticket in de voorverkoop te kopen zodat we je op de hoogte kunnen houden van bezoekersinformatie, en om teleurstelling aan de deur te voorkomen (wanneer een concert uitverkocht blijkt te zijn). Lees hier onze uitgebreide informatie over het coronatoegangsbewijs. Alle kaartkopers krijgen 48 uur voor het optreden een e-mail met alle informatie over het bezoek in Patronaat. Wil je op basis van de nieuwe maatregelen geen gebruik meer maken van je concertkaart? Mail dan info@patronaat.nl met je ticket in de bijlage, en je verzoek voor restitutie.

Het is alweer bijna vier jaar geleden dat MY BABY in Haarlem te aanschouwen was.  Geboren uit de liefde voor fingerpickin’ gitaren, voodoo, roots, funk, gospel en swampy Southern’ blues zet het trio tegenwoordig wereldwijd zalen op z’n kop. De band heeft tijdens de corona-pandemie absoluut niet stil gezeten en hard gewerkt aan nieuwe muziek. Voor de nieuwe songs is er samengewerkt met o.a. de producer van Chemical Brothers, omringd door wijsgeren ergens in een bovenkamer tussen de kalebassen, lapsteels en dobro’s. Dat betekent veel nieuwe muziek voor deze show, maar natuurlijk ook je favoriete tracks van de eerder uitgegeven platen ‘Loves Voodoo’, ‘Shamanaid’ en ‘Prehistoric Rhythm’, waarbij je als bezoeker meegenomen wordt in een meeslepende en psychedelische muzikale trip.

links

Afbeelding voor support act: Cari Cari

Support

Cari Cari

Het duo Cari Cari (Londen / Hamburg) is het beste te vergelijken met Queens Of The Stone Age meets Lana del Rey. Het debuut ANAANA kwam in 2018 uit. Mis de band niet!

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →