Grote evenementafbeelding: Monomyth + RRRags

Monomyth + RRRags

Minutieuze psychedelica in het midden tussen Ariel Pink en Pink Floyd
zo 31 okt 2021
€ 15,00
Deuren: 19:30
Start: 20:00
End: 23:30
Vorig evenement

Dit is het verplaatste concert van 14 mei.

Het concert van Monomyth op 14 mei 2020, eerder verplaatst naar 19 november 2020 en 7 maart 2021, is wederom uitgesteld en zal nu plaatsvinden op 31 oktober 2021. Let op: De locatie is dezelfde, maar de aanvangstijden zijn iets aangepast. Bovendien gaan we uit van een “normale” staande setting. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie.

We mogen weer! We draaien onze shows tot 1 november 2021 op 75% van onze capaciteiten en verzorgen een veilige, comfortabele concertbeleving. Dit concert is toegankelijk met een geldig toegangsbewijs én een coronatoegangsbewijs. We vragen je vriendelijk je ticket in de voorverkoop te kopen zodat we je op de hoogte kunnen houden van bezoekersinformatie, en om teleurstelling aan de deur te voorkomen (wanneer een concert uitverkocht blijkt te zijn). Lees hier onze uitgebreide informatie over het coronatoegangsbewijs. Alle kaartkopers krijgen 48 uur voor het optreden een e-mail met alle informatie over het bezoek in Patronaat. Wil je op basis van de nieuwe maatregelen geen gebruik meer maken van je concertkaart? Mail dan info@patronaat.nl met je ticket in de bijlage, en je verzoek voor restitutie.

Bijna anderhalf jaar na de oorspronkelijk showdatum is het dan eindelijk tijd voor Monomyth! De Haagse band maakt sinds 2011 de spannendste instrumentale soundscapes en verzet de grenzen van space- en stonerrock. De vijf Vliegende Hollanders hebben in 2019  een nieuw hoofstuk geopend met het nieuwe album ‘Orbis Quadrantis’. Op deze vierde full-length plaat verkent Monomtyh onontgonnen wateren en liggen ze met het gebruik van minutieuze psychedelica  in het midden tussen Ariel Pink en Pink Floyd. Maar altijd met een open eind. De band debuteerde in 2013,  toert sindsdien door heel Europa en speelde op festivals als Roadburn, Desertfest, Paaspop, Noorderslag en Reeperbahn. Vanavond staan ze tijdens deze exclusieve Nederlandse clubshow in Patronaat.

TIJDSCHEMA:
19:30 zaal open
20:00 RRRAGS
21:00 Monomyth


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: RRRags

Support

RRRags

RRRags brengt soulvolle heavy rock uit de jaren 70 beïnvloed door bands als Grand Funk Railroad, The Stooges, Funkadelic en Hawkwind. Na een jamsessie in september 2017 besloten gitarist Ron Van Herpen (Astrosoniq, The Devil's Blood), bassist Rob Zim (The Lords of Altamont) en drummer / zanger Rob Martin (Bliksem) een band te vormen. Al snel werden er een aantal tracks opgenomen met producer Marcel van de Vondervoort (Astrosoniq) en speelde de tot RRRags omgedoopte band z'n allereerste show op het prestieuze Roadburn Festival. Na de succesvolle release van het gelijknamige debuutalbum wordt op 15 mei de opvolger uitgegeven! 

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →