Grote evenementafbeelding: Crustenunie, Throatstabber en Spetterpoep

Crustenunie, Throatstabber en Spetterpoep

presented by Minor Operation Bookings
vr 29 okt 2021
Deuren: 20:00
Start: 21:00
End: 23:59
GRATIS
Vorig evenement

We mogen weer! We draaien onze shows tot 1 november 2021 op 75% van onze capaciteiten en verzorgen een veilige, comfortabele concertbeleving. Dit concert is toegankelijk met een geldig toegangsbewijs én een coronatoegangsbewijs. We vragen je vriendelijk je ticket in de voorverkoop te kopen zodat we je op de hoogte kunnen houden van bezoekersinformatie, en om teleurstelling aan de deur te voorkomen (wanneer een concert uitverkocht blijkt te zijn). Lees hier onze uitgebreide informatie over het coronatoegangsbewijs. Alle kaartkopers krijgen 48 uur voor het optreden een e-mail met alle informatie over het bezoek in Patronaat. Wil je op basis van de nieuwe maatregelen geen gebruik meer maken van je concertkaart? Mail dan info@patronaat.nl met je ticket in de bijlage, en je verzoek voor restitutie.

Na anderhalf jaar zijn de maandelijkse MOB avonden weer terug zoals je gewend bent: aan de rand van de pit, meeschreeuwend, terwijl je de inhoud van je glas binnenboords probeert te houden. Na de spectaculaire heropening van de punkscene tijdens Punkrock Ruined My Life Fest vorige maand is het nu tijd voor Crustenunie, Throatstabber en Spetterpoep. Een altijd gezellige combinatie waarbij de smeer uit je oren wordt gepompt!

Minor Operation Bookings verzorgt sinds 2011 DIY punkrock shows in en rondom Haarlem en is een maandelijks terugkerende showcase in Patronaat. 


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Crustenunie

Support

Crustenunie

Loodzware Leidse d-beat crust
Afbeelding voor support act: Throatstabber

Support

Throatstabber

Is het een reïncarnatie van Bolt Thrower? Is het een ratelende kettingzaag? Nee! Het is Throatstabber!
Afbeelding voor support act: Spetterpoep

Support

Spetterpoep

Gloednieuw fenomeen uit de Haarlemse underground: grindcore-formatie Spetterpoep.

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →