Grote evenementafbeelding: Matt Perriment

Matt Perriment

wo 6 okt 2021
€ 16,50
Deuren: 20:00
Start: 20:30
End: 23:00
Vorig evenement

We mogen weer! We draaien onze shows tot 1 november 2021 op 75% van onze capaciteiten en verzorgen een veilige, comfortabele concertbeleving. Dit concert is toegankelijk met een geldig toegangsbewijs én een coronatoegangsbewijs. We vragen je vriendelijk je ticket in de voorverkoop te kopen zodat we je op de hoogte kunnen houden van bezoekersinformatie, en om teleurstelling aan de deur te voorkomen (wanneer een concert uitverkocht blijkt te zijn). Lees hier onze uitgebreide informatie over het coronatoegangsbewijs. Alle kaartkopers krijgen 48 uur voor het optreden een e-mail met alle informatie over het bezoek in Patronaat. Wil je op basis van de nieuwe maatregelen geen gebruik meer maken van je concertkaart? Mail dan info@patronaat.nl met je ticket in de bijlage, en je verzoek voor restitutie.

De charismatische Matt Perriment is een 24-jarige indie singer-songwriter uit Londen. De eerlijke indie-folk straalt een rust uit die je niet verwacht van het drukke Londese stadsleven. Als support van HAEVN, waarbij hij ook te zien was in Caprera,  maakte hij kennis met het Nederlandse publiek. Daarna opende hij voor artiesten als Thomas Dybdahl, HAEVN en Nina June door de meest gerenommeerde locaties in Nederland, na eerder door Duitsland, Zwitserland, Canada en Nieuw-Zeeland te hebben getourd.Vorig jaar bracht V2 de EP ‘Memos’ uit, waarmee hij aardig wat radio-aandacht wist te vergaren. Momenteel is Matt zijn debuutalbum aan het afronden, waarvan de single ‘Night Flight’ een van de eerste voorproefjes is. Dit najaar wordt het volledige nieuwe album gepresenteerd bij ons in een intieme setting!

Tijdschema
20:00 zaal open
20:30 Anna Rune
21:30 Matt Perriment


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Anna Rune

Support

Anna Rune

De muziek van Anna Rune kan het best omschreven worden als Neo-Romantic Pop. Met dansende baslijntjes, stuwende ritmes en analoge synths aan het stuur, krijgt Anna's lyrische en soms duistere schrijfstijl een relativerende laag. Dat moet ook, want alle songs schreef ze als ode aan mensen die van monumentale waarde waren in haar leven, tijdens Anna’s strijd voor het herstel van haar mentale gezondheid.

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →