Lucas Hamming (seated show)

Charismatische singer-songwriter
do 25 nov 2021
Stage 1
€ 20,00
Deuren: 19:30
Start: 20:30
Vorig evenement

Dit concert gaat door in seated setting en is verplaatst naar onze grote zaal, Stage 1. Wegens de aangescherpte maatregelen is het helaas noodzakelijk gebleken de support act te annuleren. Alle kaartkopers hebben persoonlijk bericht ontvangen per e-mail. We kijken uit naar je komst. 

Dit najaar komt er dan eindelijk een nieuw album van de charismatische singer-songwriter Lucas Hamming. Het nieuwe album, z’n derde full-length alweer, gaat ‘Postponed’ heten en wordt uiteraard gevolgd door een clubtour waarbij hij Haarlem niet overslaat!  In 2016 leert Nederland Lucas Hamming kennen als één van de grote talenten uit het tv-programma De Beste Singer-Songwriter. Daarna gaat het snel: hij wordt samen met zijn band de ‘huisband’ van DWDD en is vanaf dan niet weg te slaan van nationale radio en tv. Na diverse uitstapjes is Lucas helemaal terug met singles ‘Falling’,  ‘Never Fall In Love Again’, ‘Move Like This’ en ‘Mr. Blue Sky’. Wij kunnen niet wachten op die nieuwe plaat!

Dit concert is toegankelijk met een geldig toegangsbewijs én een coronatoegangsbewijs. We vragen je vriendelijk je ticket in de voorverkoop te kopen zodat we je op de hoogte kunnen houden van bezoekersinformatie, en om teleurstelling aan de deur te voorkomen (wanneer een concert uitverkocht blijkt te zijn). Lees hier onze uitgebreide informatie over het coronatoegangsbewijs. Alle kaartkopers krijgen 48 uur voor het optreden een e-mail met alle informatie over het bezoek in Patronaat.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Lucas Hamming coverde "Ik Wil Dansen" van Froukje bij 3FM!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →